“DEVIZA”-UZSORA-MOST MINDEN KIDERÜL!

"DEVIZA"-UZSORA-MOST MINDEN KIDERÜL!

"DEVIZA"-UZSORA-MOST MINDEN KIDERÜL!

[good_old_share]


Tóth Zsuzsanna – Kedves Barátaim, Sorstársaim!

 

A 2012-ben megindított érvénytelenségi peremnek jelentős állomásához érkeztünk. Ítélethirdetés lesz első fokon a Fővárosi Törvényszéken.

loading...A felperes én vagyok cégként és magánszemélyként is, az alperesek pedig az Argenta Lízing Zrt és a Raiffeisen Bank. A hibrid szabad felhasználású jelzáloghitel volt.
Én védőügyvédem: Dr. Dantesz Péter
Argenta védőügyvédje: Dr. Bagi János
Bíró: Dr. Juhász Csaba

Megkapott összeg: 33 millió Ft
Visszafizetett összeg: 27 millió Ft
Jelenlegi követelés: 149 millió Ft

Ki fog derülni, hogy a bíróság ezt normálisnak, jogszerűnek és igazságosnak gondolja-e. A tét a lakhatásom és az adósrabszolga státuszom.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Úgy vélem, hogy a nyilvánosság lehet az egyik fegyverünk ebben a háborúban, ezért nagyra értékelem és előre is köszönöm támogató megjelenéseteket!EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT!

loading...

Kedd, DEC. 11., 15:45-KOR Helyszín: Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma 1027 Budapest, Varsányi I.u.40-44. V.em.518.tárgyaló. Tóth Zsuzsanna.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ALAPOSAN LEÁRAZVA VÁSÁROLHATJÁK VISSZA INGATLANJAIKAT A BEDŐLT HITELESEK.
ALAPOSAN LEÁRAZVA VÁSÁROLHATJÁK VISSZA INGATLANJAIKAT A BEDŐLT HITELESEK.

ALAPOSAN LEÁRAZVA VÁSÁROLHATJÁK VISSZA INGATLANJAIKAT A BEDŐLT HITELESEK. [good_old_share] Tények, és számok...Devizahitelesek megmentése: elképesztő leárazás jön.   Kiderült, milyen kedvező...

ÍGY LEHET MEGOLDANI A DEVIZAHITEL PROBLÉMÁT.
ÍGY LEHET MEGOLDANI A DEVIZAHITEL PROBLÉMÁT.

ÍGY LEHET MEGOLDANI A DEVIZAHITEL PROBLÉMÁT. [good_old_share] Dr. Kriston István az alábbi felhívást tette közzé. Szerinted az alább olvasható stratégia...

Close