“DEVIZA”-UZSORA-MOST MINDEN KIDERÜL!

"DEVIZA"-UZSORA-MOST MINDEN KIDERÜL!

"DEVIZA"-UZSORA-MOST MINDEN KIDERÜL!

[good_old_share]


Tóth Zsuzsanna – Kedves Barátaim, Sorstársaim!

 

A 2012-ben megindított érvénytelenségi peremnek jelentős állomásához érkeztünk. Ítélethirdetés lesz első fokon a Fővárosi Törvényszéken.A felperes én vagyok cégként és magánszemélyként is, az alperesek pedig az Argenta Lízing Zrt és a Raiffeisen Bank. A hibrid szabad felhasználású jelzáloghitel volt.
Én védőügyvédem: Dr. Dantesz Péter
Argenta védőügyvédje: Dr. Bagi János
Bíró: Dr. Juhász Csaba

Megkapott összeg: 33 millió Ft
Visszafizetett összeg: 27 millió Ft
Jelenlegi követelés: 149 millió Ft

Ki fog derülni, hogy a bíróság ezt normálisnak, jogszerűnek és igazságosnak gondolja-e. A tét a lakhatásom és az adósrabszolga státuszom.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Úgy vélem, hogy a nyilvánosság lehet az egyik fegyverünk ebben a háborúban, ezért nagyra értékelem és előre is köszönöm támogató megjelenéseteket!EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT!

Kedd, DEC. 11., 15:45-KOR Helyszín: Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma 1027 Budapest, Varsányi I.u.40-44. V.em.518.tárgyaló. Tóth Zsuzsanna.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM