“DEVIZA”-HITELEK? VAN MEGOLDÁS!

"DEVIZA"-HITELEK? VAN MEGOLDÁS!

"DEVIZA"-HITELEK? VAN MEGOLDÁS!

[cn-social-icon]

Erzsebet Szalagyi:

Köszönet Dr. Kerekes Andreának és Dr. Ölveczky Istvánnak, hogy ezt az anyagot publikussá tette és mindenki számára elérhető!Én személy szerint sok bizodalmat nem táplálok azok iránt, akik 4-5 éve csak követik az eseményeket és érdemi lépést nem tettek, sajnos önként mennek a vágóhídra! Magyar társadalom nem létezik, itt egy massza van a fejekben, agy nincs! Gondolkodni képtelen emberek…

Azokhoz szeretnék szólni, akik perben állnak, értsék meg a posztban becsatolt tanulmányt, mert szükségük lesz rá a bírósági tárgyaláson! És amúgy is! Juss el arra a pontra, hogy meglepetés nem érhet és akkor nem fogsz félni a banktól!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Én személy szerint soha nem fogom visszafizetni az otp-nek a „tartozásom”! 
FELELŐS FELNŐTT EMBEREK, FELELŐS FELNŐTT DÖNTÉSEKKEL! 

Az anyag bevezetője: Amivel a semmisségi perben érvelni lehet

Összegyűjtöttük, hogy a semmisségi perekben a tisztelt ügyvéd kartársak mire hivatkozhatnak.
Az információk szabadon felhasználhatók, a pernyertességért természetesen nem lehet felelősséget vállalni, mivel a devizakölcsönök semmisségének megállapítása nem kialakult joggyakorlat alapján történik.

Az ajánlásokat jegyző ügyvéd kollégák szívesen állnak a kartársak rendelkezésére a bírósági tapasztalatok megbeszélésére. Cserébe azt kérjük, hogy tájékoztassatok a tárgyalások tapasztalatairól, különös tekintettel az ELLENKÉRELMEKRE!Az anyag IDE KATTINTVA megtekinthető, és szabadon felhasználható!

 

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM