DEVIZA HIÁNYA-A MINISZTER INDÍTVÁNYA ÉS A TÉNYEK ISMERETE ÚJABB PROBLÉMÁKAT TÁRNAK FEL.

DEVIZA HIÁNYA-A MINISZTER INDÍTVÁNYA ÉS A TÉNYEK ISMERETE ÚJABB PROBLÉMÁKAT TÁRNAK FEL.


A tegnapi napon, az oldalunkon is közölt 2013_1769-0 miniszteri indítvány sok más bizonyíték mellett is igazolja, hogy nem volt deviza a hitelek mögött. Ez a tény nem csak újabb kérdéseket, de újabb problémákat is felvet.

 

A hozzászólásokban többen azonnal „kapcsoltak” és feltették azt az alapvető kérdést, hogy – akkor mit is forintosított a kormány? Csak nem a bankok ismételt feltőkésítése zajlott az adófizetők pénzén?

Hát…igen. Ez is egy nagy probléma, de ezen kívül akad még bőven gond, mégpedig az, hogy a szerződésekben megbúvó számtalan érvénytelenségi ok ellenére, a kormány továbbra is a bankokat segíti, nem pedig az átvert és hitelcsapdába csalt állampolgárait.
A kilakoltatások folynak, annak ellenére, hogy a kialakult abnormális jogi helyzetben a kormánynak azonnal le kellene állítania azokat. Ráadásul ehhez minden lehetősége adott, pillanatok alatt egyetlen „tollvonással” megtehetné, de a bankok fontosabbak. Sokan nem értik, hogy miért. Pedig a válasz egyszerű! A kormány és a pénzvilág közötti megállapodásban a "Magyar kormány" vállalta, hogy az ingatlanárverések és kilakoltatások további szigorításától tartózkodik. Erről ide kattintva bővebben is olvashatsz.

Ennek ellenére az ország vezetőjének ez a véleménye:

Szóval sok a baj, és egyre nagyobb!

Az alábbi olvasói hozzászólás is egy ilyen esetre világít rá:

Nekünk éppen most küldött közjegyzői okiratba foglalt felmondást az év bankja, az Erste azzal, hogy …. CHF-et adott kölcsön.

Hát most ezt a dokumentumot fogom visszaküldeni a közjegyzőnek azzal, hogy bizonyítsa a saját lopását elismerő bank mikor bocsátotta rendelkezésünkre a CHF devizát, s felszólítom, hogy miután közhiteles dokumentumnak kellene lennie, amit kiadott, így – bár azt írja, hogy amennyiben nem értek egyet ezzel, ne vele levelezgessek, hanem a bankkal – kérem, szíveskedjen bíróság felé továbbítani a cuccost.
Már 2014 óta semmisség iránti eljárás a mai napig nem zárult le. Egyébként az Erste a kölcsönszerződést nem is foglalta írásba, ami dokumentum a rendelkezésünkre áll, az SWAP ügylet leírása.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Soltész Sándor mérnök közgazdász éppen az Erste kapcsán mindenki számára érthetően levezette ezt.

Marczingós ügyvéd úr pedig jól mondja, valóban nem kötöttek velünk Kölcsönszerződést, s ha a bank bemutatja a bíróságon az általuk kölcsönszerződés néven futó valamit, hát kénytelen lesz a bíró arra fókuszálva átnézni, hogy a TARTALMA szerint az minek minősül.

loading…


Kérek mindenkit, hogy továbbra is segítsük egymást ki-ki a maga lehetőségei szerint. Én internetes segítséggel egy autót letudtam az Ersténél négy millió feletti követelés 860.000,- Ft megfizetés ellenében "elengedett". A Lobard támadásait vissza tudtam verni, s a kivonatási kísérlet II. fokon azzal zárult, hogy felszólították a jogsértő magatartástól való tartózkodásra.

TE RÉSZT VENNÉL A CSALÁDODDAL A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SÉTÁJÁBAN (FLASHMOB) A KOSSUTH TÉREN?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...
 IDE KATTINTVA CSATLAKOZHATSZ A FENTI KEZDEMÉNYEZÉSHEZ! 

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás