DEVIZA HIÁNYA-A MINISZTER INDÍTVÁNYA ÉS A TÉNYEK ISMERETE ÚJABB PROBLÉMÁKAT TÁRNAK FEL.

DEVIZA HIÁNYA-A MINISZTER INDÍTVÁNYA ÉS A TÉNYEK ISMERETE ÚJABB PROBLÉMÁKAT TÁRNAK FEL.

DEVIZA HIÁNYA-A MINISZTER INDÍTVÁNYA ÉS A TÉNYEK ISMERETE ÚJABB PROBLÉMÁKAT TÁRNAK FEL.

[good_old_share]


A tegnapi napon, az oldalunkon is közölt 2013_1769-0 miniszteri indítvány sok más bizonyíték mellett is igazolja, hogy nem volt deviza a hitelek mögött. Ez a tény nem csak újabb kérdéseket, de újabb problémákat is felvet.

 

A hozzászólásokban többen azonnal „kapcsoltak” és feltették azt az alapvető kérdést, hogy – akkor mit is forintosított a kormány? Csak nem a bankok ismételt feltőkésítése zajlott az adófizetők pénzén?

Hát…igen. Ez is egy nagy probléma, de ezen kívül akad még bőven gond, mégpedig az, hogy a szerződésekben megbúvó számtalan érvénytelenségi ok ellenére, a kormány továbbra is a bankokat segíti, nem pedig az átvert és hitelcsapdába csalt állampolgárait.
A kilakoltatások folynak, annak ellenére, hogy a kialakult abnormális jogi helyzetben a kormánynak azonnal le kellene állítania azokat. Ráadásul ehhez minden lehetősége adott, pillanatok alatt egyetlen „tollvonással” megtehetné, de a bankok fontosabbak. Sokan nem értik, hogy miért. Pedig a válasz egyszerű! A kormány és a pénzvilág közötti megállapodásban a "Magyar kormány" vállalta, hogy az ingatlanárverések és kilakoltatások további szigorításától tartózkodik. Erről ide kattintva bővebben is olvashatsz.

Ennek ellenére az ország vezetőjének ez a véleménye:

Szóval sok a baj, és egyre nagyobb!

Az alábbi olvasói hozzászólás is egy ilyen esetre világít rá:

Nekünk éppen most küldött közjegyzői okiratba foglalt felmondást az év bankja, az Erste azzal, hogy …. CHF-et adott kölcsön.

Hát most ezt a dokumentumot fogom visszaküldeni a közjegyzőnek azzal, hogy bizonyítsa a saját lopását elismerő bank mikor bocsátotta rendelkezésünkre a CHF devizát, s felszólítom, hogy miután közhiteles dokumentumnak kellene lennie, amit kiadott, így – bár azt írja, hogy amennyiben nem értek egyet ezzel, ne vele levelezgessek, hanem a bankkal – kérem, szíveskedjen bíróság felé továbbítani a cuccost.
Már 2014 óta semmisség iránti eljárás a mai napig nem zárult le. Egyébként az Erste a kölcsönszerződést nem is foglalta írásba, ami dokumentum a rendelkezésünkre áll, az SWAP ügylet leírása.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Soltész Sándor mérnök közgazdász éppen az Erste kapcsán mindenki számára érthetően levezette ezt.

Marczingós ügyvéd úr pedig jól mondja, valóban nem kötöttek velünk Kölcsönszerződést, s ha a bank bemutatja a bíróságon az általuk kölcsönszerződés néven futó valamit, hát kénytelen lesz a bíró arra fókuszálva átnézni, hogy a TARTALMA szerint az minek minősül.

loading…


Kérek mindenkit, hogy továbbra is segítsük egymást ki-ki a maga lehetőségei szerint. Én internetes segítséggel egy autót letudtam az Ersténél négy millió feletti követelés 860.000,- Ft megfizetés ellenében "elengedett". A Lobard támadásait vissza tudtam verni, s a kivonatási kísérlet II. fokon azzal zárult, hogy felszólították a jogsértő magatartástól való tartózkodásra.

[poll id=”11″] IDE KATTINTVA CSATLAKOZHATSZ A FENTI KEZDEMÉNYEZÉSHEZ! [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM