A BIZONYÍTÉK-RECSEG-ROPOG A DEVIZÁS KÁRTYAVÁR!

A BIZONYÍTÉK-RECSEG-ROPOG A DEVIZÁS KÁRTYAVÁR!

A BIZONYÍTÉK-RECSEG-ROPOG A DEVIZÁS KÁRTYAVÁR!

[good_old_share]

Oszd meg! Fontos dokumentum! Perdöntő lehet!


loading...

A „devizás” problémával kapcsolatban gyakran felmerül a kérdés, hogy volt, vagy nem volt deviza a hitelek mögött. (Ez is egy rendkívül lényeges kérdés, akárcsak a megfelelő banki tájékoztatás elmaradása az árfolyam-kockázattal kapcsolatban).
 

Kedves „devizások”! Erre a kérdésre most egyértelmű, és megmásíthatatlan választ kaptunk az akkori illetékes minisztertől.

Egyúttal bebizonyosodott az is, hogy nem csak a miniszter, hanem a vezető törvényalkotó politikusok is tudnak arról, hogy NEM VOLT deviza a hitelek mögött!

A bizonyítékként szolgáló 2013_1769-0_indítvány teljes terjedelemben letölthető a honlapunkról is, egyúttal köszönjük Jakus Mariannak, hogy rábukkant erre a dokumentumra!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Jakus Mariann – Mit találtam az archívumban: 4.oldal:

loading...

"". A devizaalapú forinthitel esetén a kölcsönszerződés alapján a bank az ügyfél részére azonban devizát nem bocsát rendelkezésére, sem effektíve, sem átvitt, jelképes értelemben. Devizához ezen ügylet keretei között az adós semmilyen módon és mértékben nem juthat, a hitelező kizárólag forintot bocsát rendelkezésére, így az árfolyam-különbözet mögött valójában nincs banki szolgáltatás."

Aláíró:

Dr.Navracsics Tibor

Közigazgatási és igazságügyi miniszter
A dokumentum IDE KATTINTVA letölthető! Ezek után már tényleg csak az a kérdés, hogy meddig kívánják még védeni a kifosztó bankokat a választott politikusok? [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FALUS ZSOLT-RENDKÍVÜLI BEJELENTÉS ÉS TÁJÉKOZTATÁS!
FALUS ZSOLT-RENDKÍVÜLI BEJELENTÉS ÉS TÁJÉKOZTATÁS!

FALUS ZSOLT-RENDKÍVÜLI BEJELENTÉS ÉS TÁJÉKOZTATÁS! [good_old_share] -Ma jelent meg és kizárólag a Magyar Nemzetben olvasható, hogy miért kell felfüggeszteni a...

„DEVIZAHITELEK”-ESZÜNK, VAGY FIZETÜNK?
„DEVIZAHITELEK”-ESZÜNK, VAGY FIZETÜNK?

„DEVIZAHITELEK”-ESZÜNK, VAGY FIZETÜNK? [good_old_share] Ti küldtétek… Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!   Nekünk az OTP-nél volt jelzálog és személyi kölcsön devizás...

Close