“CIVILKORMÁNY” (CK) devizahiteles követelése Széles Gábor nagytőkéshez és a CÖF-höz

"CIVILKORMÁNY" (CK) devizahiteles követelése Széles Gábor nagytőkéshez és a CÖF-höz.


"CIVILKORMÁNY" (CK) devizahiteles követelése
Széles Gábor nagytőkéshez és CÖF-jéhez (!)

Tisztelt Széles Gábor Úr!
Tisztelt CÖF!
Tisztelt Alvó Devizahitelesek! 

 

"CIVILKORMÁNY" (CK) felkéri Széles Gábor nagytőkés urat, hogy az érdekeltségébe tartozó Pesti Hitel Zrt. devizahitelező (!) cégével kövesse meg a devizahiteles áldozatokat és egyidejűleg a tulajdonában lévő ECHO TV-ben ne adjanak le devizahitelesek mellett szolidaritást mutató műsorokat, mert ez egy paródiához vezet és csúfot űz az áldozatokból, az ott deviza interjúkat adó neves devizaszakértők (…) határolódjanak el ezektől a műsoroktól (…).


CÖF pedig a devizahiteles követeléseit először a CÖF-vonuló Széles Gábor nagytőkés devizahitelező cégtulajdonossal és a FIDESZ devizahiteleken is hízlalt nemzeti újburzsoáziájával beszélje meg (…)

Devizahitelesek pedig jó lenne ha felébrednének és elmennének devizahiteles érdekvédő pártokra szavazni (pl. az EU választáson) , ha saját sorsukon akarnak fordítani. 

Tisztelettel:

"Civilkormány" (CK)
facebook közösség és alapítás alatt álló civil társaság
Dr. Kriston István alapító


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM