BREAKING NEWS-Devizahitel, ítélethirdetés, győzelem!

BREAKING NEWS-Devizahitel, ítélethirdetés, győzelem! Hamarosan újabb jó híreket teszük közzé!!!

Végre Magyarországon is beindulhat a pozitív változás "devizahiteles" ügyekben. Hamarosan újabb jó híreket teszük közzé!!!

BREAKING NEWS-Devizahitel, ítélethirdetés, győzelem!

Friss rövidhír! "Semmi kamatfelár, semmi költség, semmi ügyleti kamat!"

Dr. Szepesházi Péter Ügyvéd – C-520/21
Ítélethirdetés
Győzelem !

Folyósitott forint tőke mindenkori jegybanki alapkamat mint késedelmi kamattal minusz befizetések, behajtott összeg ! 

Semmi kamatfelár, semmi költség, semmi ügyleti kamat !
Ha sikerült elérni az érvénytelenséget, sajnos csak akkor egyelőre.

Folytatjuk a küzdelmet a "minden deviza alapú hitel érvénytelen az árfolyamrés miatt"-célkitűzésért! Dr. Szepesházi Péter ÜgyvédTovábbi információk
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM