BLOKKOLD A BANK FELMONDÁSÁT – FONTOS INFÓ!

BLOKKOLD A BANK FELMONDÁSÁT - FONTOS INFÓ!

BLOKKOLD A BANK FELMONDÁSÁT – FONTOS INFÓ!


[good_old_share]

loading...

Horváth Rudolf -Ne akkor kérj segítségért, amikor a végrehajtó kopogtat.
Akinek már van felmondása, de még nincs végrehajtás ellene, annak lehetősége van a felmondás ellentmondására. Talán nekem volt elsőnek ilyen iratom és miután közzétettem, többen próbáltak vagy esetleg sikeresen készítettek is hasonló közjegyzői ellentmondásokat.

Ha emlékeztek rá a közjegyzők általában olyan tájékoztatást mellékletek a felmondáshoz, hogy annak visszavonását ne is kérjék, ha valamivel a kiértesített nem ért egyet, forduljon a bankhoz. Pedig arról is tájékoztathatta volna az adósokat, hogy van lehetőség a közjegyzőnél ellentmondani a felmondó jegyzőkönyvnek és ténytanúsítványnak.

Ha rendelkezel ilyen ellentmondással, azzal blokkolod a banki felmondó jegyzőkönyv joghatását, annak anyagi követelésében, hiszen neked is lesz egy ugyan olyan rangú iratod, mint a banknak, csak éppen más tartalommal.

Azt, hogy innentől melyik állítás igaz, a banké vagy a tiéd, már csak bíróság tudja eldönteni. Vagy is a közvetlen végrehajtás elméletileg kizárt.
Amennyiben van rá igény, hogy ezeket az ellentmondásokat olyan személyek segítségével készítsd el, akik ezt már eredményesen alkalmazzák, jogesztergályos kollégám megkérhető rá, hogy elkészítse a szerződésből és felmondásodból azt az ellentmondás tervezetet, amit el kell vinni a közjegyzőhöz.

loading...
Ha lehet, ne a közjegyző fogalmazza az ellentmondást, mert azt a te hitel és szerződés történetedből kell elkészíteni. Persze megteheted önállóan is, az a lényeg, hogy mivel ez általában jegyzőkönyv lesz, kész anyaggal menj a közjegyzőhöz.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Továbbá azért is fontos, hogy legyen ellentmondásod, mert annak elkészültét követően, lehetőséged nyílik, hogy a bankkal történő levelezésedből azokat a te állításodat igazoló leveleket, melyek bizonyítják az ellentmondás igazát, hozzácsatold ehhez a dokumentumhoz a közjegyzőnél. Ennek már nincs további költsége, csak beviszed, átvetet, és csatolmányként kéred az irat iktatószámára hivatkozva csatolni.
Természetesen egy magyarázó a bizonyítási lényegét kihangsúlyozó levél mellékletében. Nekem ilyen bizonyító levelem az ismeretes „Puffer” levél, amikor a bank bevallja, hogy a szerződésben és az okiratban szereplő összeg csak egy „ Puffer”. Ellenben erre a „ Puffer „ összegre állítatta ki követelést a közjegyzőnél azzal, hogy bizonylat alapján tanúsítja a követelés tényét és összegszerűségét.

Persze valódi bizonylat bemutatása nélkül, mindössze egy elektronikus nyilvántartás alapján, ami egy egyszerű Excel táblázat. Vagy is egy csalással rögzítetett ténytanúsítványban követeli azt, ami a saját állítása szerint is csak egy „Puffer” Tehát a lényeg, hogy nagyon hasznos kis játékszer a védekezésben ez az ellentmondás, akár velünk készíteted el, akár önállóan. Horváth Rudolf. [apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON-ADÓS ÁRFOLYAMKOCKÁZAT VISELÉSÉNEK TUDOMÁNYTALAN TÉZISE.
DR. KRISTON-ADÓS ÁRFOLYAMKOCKÁZAT VISELÉSÉNEK TUDOMÁNYTALAN TÉZISE

DR. KRISTON-ADÓS ÁRFOLYAMKOCKÁZAT VISELÉSÉNEK TUDOMÁNYTALAN TÉZISE [good_old_share] Dr. Kriston István ügyvéd: - kérem megosztani - UNIÓS ÜGYVÉDI NYÍLT LEVÉL KIEGÉSZÍTÉSE A...

A TISZTESSÉGES BÍRÓK.
A TISZTESSÉGES BÍRÓK

A TISZTESSÉGES BÍRÓK [good_old_share] Dr. Varga-Damm Andrea A napokban BIRÓKKAL találkoztam. Kérdezhetnétek tőlem, hogy miért olyan különleges ez, hiszen szinte...

Close