DEVIZAHITELEK-NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE

DEVIZAHITELEK-NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE.

DEVIZAHITELEK-NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE


[good_old_share]

Még, hogy nem lehet ellenzékben semmit sem tenni?

 

GRELL ANTAL – A lengyel ellenzék nem olyan besz@ri, megélhetési, rendszert támogató töketlen ostoba, mint a magyar. Belesimulva várják, hogy közelebb kerülhessenek a nagy levesestálhoz, sem elképzelésük, sem pedig jövőképük nincs, csak a cél, mely nem más csak a parlamentbe jutás! (vagy a bennmaradás szerk.)
Hát már nincs fiatal kontra öreg a parlamentben, hiszen Orbán fiataljai is megették a kenyerük javát, köztük a kommunistából lett keresztények, liberálisból lett konzervatívok. A bekerültek pedig hamar alkalmazkodtak ahhoz az állami berendezkedéshez, mely 1989 óta csak hányingerrel tölti el a lakosságot! 

Visszatekintve a Magyar Állam teljesítményére nem lehet másra lelni, csak azon törekvésekre, hogy a magyar lakosságot ellehetetlenítse, kifossza, uzsorázza. Ha sz@rul teljesít Magyarország akkor azért kell megszorítani, ha "jól teljesít" akkor meg azért kell éhen dögleni! 

Megmondták már jó előre, a Magyar Állam 2008-ban azonnal lemondott hárommillió magyar emberről, csak nehogy büntetőjogi felelősségét vállalnia kelljen! 

A teljes hazai politikai garnitúra támogatja, tevőlegesen vagy hallgatólagosan, de támogatja a Jegybank és a Magyar Állam forint elleni spekulációját, Nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva! 
Miközben a "jobban teljesítés" mögött nem az a "párdarab" stadion és autópálya építés áll, hanem a magyar családok százezreinek kilakoltatása, végrehajtásából "származtatott" letiltások!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

De vannak, akik ezektől várják a megújulást, a megbánást, amikor a bemocskolódásuk okán, zsarolhatóvá vált mindegyik! 

Az egyik előkészítette, a másik végrehajtotta, a harmadik fenntartja, és mindannyiuk haszonélvezője, csak a lakosság elszenvedője!

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
A "forradalmárokról (nem az utcán kell megoldani, mondja)” kiderül, hogy valójában irányított “forradalmat” (fülke) kívánnak, hiszen megrendelőiktől ezt a parancsot kapták. A titkosszolgálatok, megfigyelnek, beszivárognak, bomlasztanak, a demokraták erre büszkék, a radikálisok cukisodnak, a konzervatívok, meg konzerválni kívánják az un-ortodoxiát, mely nem egy zseniális ötlet, hanem az IMF-től “lopott” tanulmány! 

Persze fel lehet sorakoztatni "kiválóságokat, szakértőket", hogy már nem csak a médiában, hanem a tantermekben is mossák az agyakat, árasszák a nettó hülyeséget, de mint mindennek egyszer ennek is vége lesz! 

Sokan most felkapják a “forradalmi bakancsaikat” és a kanapékról, beleüvöltik az éterbe: MIKOR?

Hát kedves és nem kedves barátaim, majd akkor, ha százezer ember kivonul és ott üvölti bele a világba, hogy elég volt az uzsorából! 

Mert 4-5000 ember miatt nem fognak tenni semmit, hiszen a gőg már olyan méreteket ölt – hogy lassan azt is elfogják várni – köszönd meg, hogy életben hagytak! 

Grell Antal  B.É.CS. 
ui: Magyarországon soha nem volt és jelenleg sincs a rendszernek ellenzéke! [apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM