DEVIZAHITELEK-NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE

DEVIZAHITELEK-NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE.

DEVIZAHITELEK-NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE


[good_old_share]

Még, hogy nem lehet ellenzékben semmit sem tenni?

 

GRELL ANTAL – A lengyel ellenzék nem olyan besz@ri, megélhetési, rendszert támogató töketlen ostoba, mint a magyar. Belesimulva várják, hogy közelebb kerülhessenek a nagy levesestálhoz, sem elképzelésük, sem pedig jövőképük nincs, csak a cél, mely nem más csak a parlamentbe jutás! (vagy a bennmaradás szerk.)

loading...
Hát már nincs fiatal kontra öreg a parlamentben, hiszen Orbán fiataljai is megették a kenyerük javát, köztük a kommunistából lett keresztények, liberálisból lett konzervatívok. A bekerültek pedig hamar alkalmazkodtak ahhoz az állami berendezkedéshez, mely 1989 óta csak hányingerrel tölti el a lakosságot! 

Visszatekintve a Magyar Állam teljesítményére nem lehet másra lelni, csak azon törekvésekre, hogy a magyar lakosságot ellehetetlenítse, kifossza, uzsorázza. Ha sz@rul teljesít Magyarország akkor azért kell megszorítani, ha "jól teljesít" akkor meg azért kell éhen dögleni! 

Megmondták már jó előre, a Magyar Állam 2008-ban azonnal lemondott hárommillió magyar emberről, csak nehogy büntetőjogi felelősségét vállalnia kelljen! 

A teljes hazai politikai garnitúra támogatja, tevőlegesen vagy hallgatólagosan, de támogatja a Jegybank és a Magyar Állam forint elleni spekulációját, Nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva! 
Miközben a "jobban teljesítés" mögött nem az a "párdarab" stadion és autópálya építés áll, hanem a magyar családok százezreinek kilakoltatása, végrehajtásából "származtatott" letiltások!

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

De vannak, akik ezektől várják a megújulást, a megbánást, amikor a bemocskolódásuk okán, zsarolhatóvá vált mindegyik! 

Az egyik előkészítette, a másik végrehajtotta, a harmadik fenntartja, és mindannyiuk haszonélvezője, csak a lakosság elszenvedője!

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
A "forradalmárokról (nem az utcán kell megoldani, mondja)” kiderül, hogy valójában irányított “forradalmat” (fülke) kívánnak, hiszen megrendelőiktől ezt a parancsot kapták. A titkosszolgálatok, megfigyelnek, beszivárognak, bomlasztanak, a demokraták erre büszkék, a radikálisok cukisodnak, a konzervatívok, meg konzerválni kívánják az un-ortodoxiát, mely nem egy zseniális ötlet, hanem az IMF-től “lopott” tanulmány! 

Persze fel lehet sorakoztatni "kiválóságokat, szakértőket", hogy már nem csak a médiában, hanem a tantermekben is mossák az agyakat, árasszák a nettó hülyeséget, de mint mindennek egyszer ennek is vége lesz! 

Sokan most felkapják a “forradalmi bakancsaikat” és a kanapékról, beleüvöltik az éterbe: MIKOR?

Hát kedves és nem kedves barátaim, majd akkor, ha százezer ember kivonul és ott üvölti bele a világba, hogy elég volt az uzsorából! 

Mert 4-5000 ember miatt nem fognak tenni semmit, hiszen a gőg már olyan méreteket ölt – hogy lassan azt is elfogják várni – köszönd meg, hogy életben hagytak! 

Grell Antal  B.É.CS. 
ui: Magyarországon soha nem volt és jelenleg sincs a rendszernek ellenzéke! [apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. LÉHMANN-EURÓPA ALJÁN I. RÉSZ.
DR. LÉHMANN-EURÓPA ALJÁN I. RÉSZ

DR. LÉHMANN-EURÓPA ALJÁN I. RÉSZ [good_old_share] Csak most jutott el hozzám Dr. Fülöp Botond ügyvédnek „C-42/15 sz. ügy – a...

DR. LÉHMANN-EURÓPA ALJÁN II. RÉSZ.
DR. LÉHMANN-EURÓPA ALJÁN II. RÉSZ

DR. LÉHMANN-EURÓPA ALJÁN II. RÉSZ [good_old_share] 10. cikk (2)   A hitelmegállapodásnak világos és egyértelmű módon tartalmaznia kell a következőket: a) a...

Close