Bírák! Magyarországon öngyilkosokat gyártotok!

Bírák! Magyarországon öngyilkosokat gyártotok!

Bírák! Magyarországon öngyilkosokat gyártotok!


Senki nem mondta a bíráknak, hogy a tényeket hagyják figyelmen kívül…az esküjükben ez biztosan nem szerepelt!

Nem volt deviza a hitel mögött! Ez tény! Mivel nem vol tediza, így valós árfolyamkockázat sem lehetett. VIDEÓ AZ OLDAL ALJÁN!

A Bankszövetség főtitkára világosan és érthetően elmondta, hogy nem volt deviza, de a Magyar bírák, és a Kúria sem akarja ezt a tényt figyelembe venni. IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED A VALLOMÁSÁT.

Így a Magyar holokauszt tovább folyik!

Sajnos tudomásul kell venni, hogy nagyon sokan úgy érzik:, ha egy jogállamban már a jogbiztonságra sem számíthatnak, az állam hagyja őket kifosztani az idegen tulajdonú bankok és követeléskezelők által, és a károsultak minden fellépése eredménytelen, akkor már nem marad más számura, mint, hogy edobják az életüket. Az utóbbi években rengeteg ilyen esetet láttunk. Sokan teljesen kilátástalannak érezték az életüket.

"Ti bírák, ti pénzért embereket küldtök a halálba.

Eladtátok a lelketeket…

Jogállamért Egyesület – DR. POLGÁR ZOLTÁN : "TI BÍRÁK!'"Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM