„DEVIZA”-HITELEK – A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRÁNAK VALLOMÁSA. VIDEÓ!

„DEVIZA”-HITELEK - A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRÁNAK VALLOMÁSA. VIDEÓ!

„DEVIZA”-HITELEK – A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRÁNAK VALLOMÁSA. VIDEÓ!

[good_old_share]


Azt gondoljuk, hogy az alább elhangzottak alapján a Kúriának alapvető kötelessége felülvizsgálni korábbi döntéseit!Friss tények: A 2018 szeptember 20.-i ítéletében az Európai Uniós Bíróság nagyon is következetes álláspontot képvisel az árfolyamkockázat kérdéskörében, ami arra kötelezi a tagállami bíróságokat, hogy alaposan vizsgálják meg a terhek egyoldalú leosztásának a jogszerűségét, mert a bankok részéről a minőségi és tisztességes tájékoztatás hiánya a szerződés érvényességére is kihat!

 

A Bankszövetség főtitkárának válaszai melyek alapjaiban meghatározzák a "deviza"- szerződések érvényességét.

loading...

Ezek után nem lehet kérdés: a kilakoltatásokat, végrehajtásokat azonnal le kell állítani!

Videó alább! Figyelem! Két videót találsz az oldalon! A felső tartalmazza a rövidített változatot, amely a forintosítást megelőző időszak kérdéseivel nem foglalkozik. Az alsó videó pedig a teljes, eredeti változat!

 

A múlt alkalommal megírtuk, hogy előkerült egy cikk, amely a „devizahitelek” kapcsán alapjaiban változtathatja meg azokat a hivatalos közléseket, Kúria és bírósági döntéseket, melyek eddig a „devizás” ügyek kimenetelét hazánkban befolyásolták.

A cikk felkerült az oldalra az eredeti írás forrásának megjelölése mellett, de a riport, amely alapján az írás készült, nem volt elérhető.

Most a videót is közzétesszük!

loading…


A svájci alapkamat csökkenése mellett miért emeltek kamatot a bankok a "deviza"-hiteleknél? A válasz Kovács Leventétől: „A bankoknak a tulajdonosi érdekekre is figyelemmel kell lenni. Ez azt jelenti, hogy jól kell sáfárkodni a rájuk bízott vagyonnal.”

loading...

Adódik a kérdés: Ez a kifogás vajon elég ahhoz, hogy a törvények ellenére egy tisztességes és független bíróság is így gondolja?

Rövidített változat! (alább a teljes riportot is megtalálod).És most ismét egy lényeges kérdés jön: Volt deviza a hitelek mögött? Vagy trükköztek a bankok és virtuálisan, határidős ügyletekkel állították elő azt, melynek a költségét is az ügyfelekre terhelték? (természetesen az ügyfél tudta és akarata nélkül?)

 

Szó szerinti idézet Kovács Leventétől:

 „A bankoknak nem volt svájci frank betétjük, forintbetétjük volt. Ezért a forintbetétből svájci frankot kellett csinálni: ezt hívják deviza-határidős ügyletnek, aminek van költsége. Az árfolyamrésből fedezte a bankszektor ezt a költséget.”

Tehát nem elég, hogy szintetikusan állították elő a devizát az ügyfél tudta, beleegyezése és akarata nélkül, de még ennek a költségét is az ügyfélre terhelték!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A teljes változat:Ezek után nem lehet kérdés: a kilakoltatásokat, végrehajtásokat azonnal le kell állítani!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
60 EZER CSALÁD-180 EZER EMBER! ENNYI VAN JELENLEG KOMOLY BAJBAN!
60 EZER CSALÁD-180 EZER EMBER! ENNYI VAN JELENLEG KOMOLY BAJBAN!

60 EZER CSALÁD-180 EZER EMBER! ENNYI VAN JELENLEG KOMOLY BAJBAN! [good_old_share] És a kilakoltatások megállíthatatlanul folynak! Videó alább! Van olyan...

HOPPÁ! "DEVIZAHITELEK"???? NA, AKKOR ITT A VÉGE!
HOPPÁ! “DEVIZAHITELEK”???? NA, AKKOR ITT A VÉGE!

HOPPÁ! "DEVIZAHITELEK"???? NA, AKKOR ITT A VÉGE! [good_old_share] Oszd meg a cikket, hogy mindenki tudjon róla!   A napokban előkerült...

Close