A POLITIKUSOK MEGMENTETTÉK A DEVIZAHITELESEKET

A POLITIKUSOK MEGMENTETTÉK A DEVIZAHITELESEKET

Egy "devizakárosult" gondolatai (alább videó):

 

Bara Zsuzsa  – Ütős szavak, mondatok! Csak éppen nem lesz hatása. Addig, amíg különböző civil szervezetek vezetői hiúsági kérdést csinálnak abból, hogy kinek a nevéhez kötik a demonstrációkat, addig 50-100 embernél több nem megy el egy-egy tüntetésre.Kb. ennyi tagot számlál egy-egy "devizahiteles" szervezet. A Bankcsapda irodát nyitott, ott rendel, nem vesz részt már semmiféle megmozduláson. A Nem adom a házamat mozgalom szeret a bankokban, bankok előtt tüntetni, vegzálni kicsit az ott dolgozókat, de szintén nem akar keveredni más civil szervezetek által meghirdetett tüntetőkkel. Ők egyébként nagyon aktívak, elszántak, de nem tudnak tömeget, erőt felvonultatni, pedig nagyon ütős lenne akcióiknál, ha többen vennének részt. (A videó után a cikk folytatódik)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/A Kásler-féle mozgalom úgy érzi, hogy kinőtte már magát mióta magának tulajdonítja az árfolyamrés eltörlését, a forintosítást, így ők sem mutatnak hajlandóságot arra, hogy más neve alatt vegyenek részt megmozdulásokon.

Ezeken kívül sok civil szervezet működik, de mindegyik kizárólag a saját érdekében működik és hirdeti magát, mint mentőövet.Így aztán sok adósrabszolgaságban szenvedő ember valóban a gépe előtt ül és döntésképtelen helyzetbe került az által, hogy nem tud dönteni, hová is kéne tartoznia, melyik civil szervezetet támogassa személyével és/vagy anyagilag.

Fel lettünk szalámizva rendesen, 2012-ben még egységben volt a becsapott, megtévesztett, kifosztott társaság. – Bara Zsuzsa

Szerkesztői gondolat: Nincsenek politikai ambicíóink. Mi, az NCK részéről tesszük tovább azt, amit 2010-től tettünk. Pártoktól és civil szervezetektől függetlenül igyekszünk tájékoztatni a devizakárosultakat az aktuális „devizás” hírekről, eseményekről. (amennyire időnk és lehetőségünk engedi). Az oldalainkat újonnan felkeresőket pedig az előzményekről is tájékoztatjuk a KORÁBBI KÖZLEMÉNYÜNK SZERINT.

Pillanatnyilag nem kívánunk sem politikai pártot, sem pedig „devizás” érdekvédő szervezetet alakítani.

Szólj hozzá

Hozzászólás