FIGYELEM! ÚJ TRÜKK A KILAKOLTATÁSOKNÁL!

FIGYELEM! ÚJ TRÜKK A KILAKOLTATÁSOKNÁL!

FIGYELEM! ÚJ TRÜKK A KILAKOLTATÁSOKNÁL!

[good_old_share]


loading...

FIGYELEM!! KILAKOLTATÁS ELŐTT ÁLLÓK ! (Ti küldtétek-T. Béla.)

 

Azok a hitelesek, akiknek az ingatlanát már elárverezték, és a birtokba adás előtt állnak, vagy annak időpontját már közölte is a végrehajtó, az ingatlanjukat személyes felügyelet nélkül egy pillanatra se hagyják, mert új trükkel veszik birtokba azt.

A trükk lényege a következő:A végrehajtó kitűzi a birtokba adás időpontját, majd ezt MEGELŐZŐ napon, vagy napokban NEM a végrehajtó, hanem az árverési vevő, -mint bejegyzett tulajdonos- a volt tulaj távollétében az ingatlan zárjait lecseréli, és még -mint ma is- a volt tulaj ingóságait is elviszi.

Ezzel egy-időben, a végrehajtót tájékoztatja, hogy az ingatlant birtokba vette, így nem kell kilakoltatni (ezzel a végrehajtó levédte magát)…és nem is megy ki a kitűzött időpontban.

loading...

Mikor a régi tulaj hazaér, már be sem tud menni az ingatlanba.

 

Mindazon túl, hogy az új tulaj, azaz az árverési vevő sosem volt birtokban, és a régi tulaj nem önhatalommal jutott a birtokhoz, így ez az eljárás az új tulaj terhére mindenképp a magánlaksértés és betöréses lopás is, (amennyiben elvitt bármi ingóságot) a rendőrség még az ismeretlen személy ellen, a régi tulaj által tenni kívánt feljelentést sem hajlandó felvenni (konkrétan: sem a XV.kerületi rendőrség, sem maga a Teve utcai főkolomposok sem)

 ….annak ellenére, hogy hiába tulajdonos az árverési vevő, mert ez nem tulajdonjogi, hanem birtokvita!!…és mivel az új tulaj sosem volt birtokban, így ez esetben a birtokot önhatalommal szerzi meg, azt senki neki át nem adja….így ez az önhatalom tilos önhatalomnak minősül, tehát járna még a jegyző általi birtokvédelem is a volt tulajdonosnak. (tényleges birtoklás alapján történő elbírálással)Egyszóval senki az ingatlanát, MÉG LEZÁRT ÁLLAPOTBAN SE hagyja SZEMÉLYES felügyelet nélkül, (akár néhány órára se) és aki személyesen felügyel ne írjon alá semmit, még az esetlegesen az új tulaj által odahívott rendőröknek se!!…..mert bárki aki a régi tulaj jogán van birtokban aláír egy birtokba adási nyilatkozatát, függetlenül attól, hogy azt nem maga a régi tulaj teszi, az önkéntes birtokba adás megtörténik, tehát attól kezdve már az új tulaj jogszerűen van birtokban, és ha perre kerül a sor, akkor a bíróság a birtokláshoz való jogosultság alapján jár el.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

És mint tudjuk, a tulajdonjog az új tulajdonosnál van, a régi tulajnak már jogcime sem lesz, amennyiben egy ilyen nyilatkozatot vagy jegyzőkönyvet akár ő, akár az ő jogán birtokló személy aláír!!

 

A XV. kerületi R. kapitányságon TÖBB TANÚ JELENLÉTÉBEN a rendőrök elmondása szerint, a birtokba adások esetén gyakran ezt a "trükköt" fogják alkalmazni ezután a végrehajtók, mert sok az otthonvédő!!

Bővebben erről a témáról később!! T. Béla.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A HITELNEK VAN KOCKÁZATA? A BANK HOGY TÁJÉKOZTATTA AZ ÜGYFELEKET?
A HITELNEK VAN KOCKÁZATA? A BANK HOGY TÁJÉKOZTATTA AZ ÜGYFELEKET?

A HITELNEK VAN KOCKÁZATA? A BANK HOGY TÁJÉKOZTATTA AZ ÜGYFELEKET? [good_old_share] A „deviza”-hitelhez kapcsolódó esetleges banki felvilágosításról, kockázatfeltárásról már számtalan...

A KORMÁNY A BANKOKKAL ÖSSZEJÁTSZVA HAGYTA CSALÁDOK EZREIT AZ UTCÁRA DOBNI.
A KORMÁNY A BANKOKKAL ÖSSZEJÁTSZVA HAGYTA CSALÁDOK EZREIT AZ UTCÁRA DOBNI.

A KORMÁNY A BANKOKKAL ÖSSZEJÁTSZVA HAGYTA CSALÁDOK EZREIT AZ UTCÁRA DOBNI. [good_old_share] Szervezett pénzügyi merényletsorozat zajlik a banki károsultakkal szemben!...

Close