A BANKOK RABSZOLGÁI

A BANKOK RABSZOLGÁI.

A BANKOK RABSZOLGÁI


[good_old_share]

Az alábbi közleményt a Bankcsapda adta ki még korábban. Ebben rávilágítanak azokra a személyekre, és politikai, valamint gazdasági érdekkörökre, akiket súlyosan terhel a felelősség több száz "deviza"-károsult haláláért, valamint a devizacsalással érintett családok tönkretételéért, és emberek százezreinek külföldre vándorlásáért.
Természetesen a „forint forintosításáért”, és ezzel a törvénnyel az átvert károsultak további banki rabszolgaságáért a jelenlegi országgyűlés azon tagjait is terheli a felelősség, akik megszavazták a forintosítási törvényt. (itt egyszerűbb lenne felsorolni, hogy kik azok, akik nem szavazták meg)!

A hitellel rendelkező magyar családok közvetlen, míg a lakosság jelentős részének közvetett kifosztása, lehetetlenítése a devizahitelezésen keresztül a Magyar Állam, a Magyar Nemzeti Bank (MNB), az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) vezető tisztségviselői által megtűrt, illetve támogatottan történt!

A forint árfolyam alakításának, azaz a forint elleni spekulációnak az előzménye az intervenciós sáv eltörlése (2008. február 26. Magyar Állam és a Monetáris Tanács egyetértésében), valamint az Európai Közösség (EU) és az IMF által (2008. november), Magyarország számára biztosított 20 milliárd euró forrás..

Az a tény, hogy a forint spekulációs támadások célpontjává válhat az intervenciós sáv eltörlése után, Simor András jegybankelnök és Veres János pénzügyminiszter számára egyértelmű volt.

A Magyar Nemzeti Bank számára feladat az árstabilitás, a pénzügyi közvetítő rendszer stabilitásának biztosítása és ma már a pénzügyi szereplők felügyelete is (2013. október 1.-től).

A Magyar Nemzeti Bank egyedi válságkezeléssel összefüggő tevékenységét Simor András jegybankelnök "szolgálati titoknak" minősítette.

A videó után a cikk folytatódik!

Matolcsy György nem vállalja a felelősséget. Mindeközben kiderült, hogy Jegybankelnökként nem vállal felelősséget nemzetgazdasági miniszterként meghozott döntéseiért Matolcsy György.
A jegybank szerepét, feladatait, céljait tekintve nem nyereségorientált intézmény, amin nem változtat az a tény, hogy a jegybanki devizabefektetések és devizapozíciók felvétele során olyan helyzet került kialakításra, hogy a Magyar Nemzeti Bank számára a forintgyengülés árfolyam típusú nyereséget, míg a forint erősödése veszteséget tudott eredményezni. A jegybanki deviza érdekeltségek miatt a forint árfolyamváltozása, azaz gyengülése "1000, azaz ezer milliárdos" a mérlegadatokban tetten érhető NYERESÉGET állított elő!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A devizapiaci manipuláció (2008 – 2012) miatti felügyeleti eljárás megindítása iránti követelésünket, feltehetően az "érintettsége okán" a Magyar Nemzeti Bank megtagadja!
Az MNB teljes tevékenységéért a Magyar Országgyűlés tagjait súlyos, elévülhetetlen felelősség terheli!

A Bankcsapda Egyesület és annak vezetősége nem meglepő módon, akkor vált különböző típusú támadások és kritikák célpontjává, amikor a kereskedelmi bankok nyilvánvaló felelőssége mellett a Magyar Állam és az állami vezetők büntetőjogi és kártérítési felelősségére kívánta felhívni a figyelmet!

A fogalomtalan, vitaképtelen, súlyosan ismeret hiányos "új" személyek akik a devizahitelesekre az eddigi tevékenységük alapján, mint megélhetési forrásra tekintettek és tekintenek továbbra is, azok legalább olyan aljas, ha nem aljasabb emberek, mint a devizahitelezésért elsődlegesen felelős magát kormánypártinak vagy demokratikus ellenzéknek nevező – folyamatos hatalmi viszálykodástól hangos – korábbi és alakulóban lévő leendő formációk tagjai!

Grell Antal, B.É.CS.

[apss_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM