A BANKOK RABSZOLGÁI

A BANKOK RABSZOLGÁI.

A BANKOK RABSZOLGÁI


[good_old_share]

loading...

Az alábbi közleményt a Bankcsapda adta ki még korábban. Ebben rávilágítanak azokra a személyekre, és politikai, valamint gazdasági érdekkörökre, akiket súlyosan terhel a felelősség több száz "deviza"-károsult haláláért, valamint a devizacsalással érintett családok tönkretételéért, és emberek százezreinek külföldre vándorlásáért.
Természetesen a „forint forintosításáért”, és ezzel a törvénnyel az átvert károsultak további banki rabszolgaságáért a jelenlegi országgyűlés azon tagjait is terheli a felelősség, akik megszavazták a forintosítási törvényt. (itt egyszerűbb lenne felsorolni, hogy kik azok, akik nem szavazták meg)!

A hitellel rendelkező magyar családok közvetlen, míg a lakosság jelentős részének közvetett kifosztása, lehetetlenítése a devizahitelezésen keresztül a Magyar Állam, a Magyar Nemzeti Bank (MNB), az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) vezető tisztségviselői által megtűrt, illetve támogatottan történt!

A forint árfolyam alakításának, azaz a forint elleni spekulációnak az előzménye az intervenciós sáv eltörlése (2008. február 26. Magyar Állam és a Monetáris Tanács egyetértésében), valamint az Európai Közösség (EU) és az IMF által (2008. november), Magyarország számára biztosított 20 milliárd euró forrás..

Az a tény, hogy a forint spekulációs támadások célpontjává válhat az intervenciós sáv eltörlése után, Simor András jegybankelnök és Veres János pénzügyminiszter számára egyértelmű volt.

loading...

A Magyar Nemzeti Bank számára feladat az árstabilitás, a pénzügyi közvetítő rendszer stabilitásának biztosítása és ma már a pénzügyi szereplők felügyelete is (2013. október 1.-től).

A Magyar Nemzeti Bank egyedi válságkezeléssel összefüggő tevékenységét Simor András jegybankelnök "szolgálati titoknak" minősítette.

A videó után a cikk folytatódik!

Matolcsy György nem vállalja a felelősséget. Mindeközben kiderült, hogy Jegybankelnökként nem vállal felelősséget nemzetgazdasági miniszterként meghozott döntéseiért Matolcsy György.
A jegybank szerepét, feladatait, céljait tekintve nem nyereségorientált intézmény, amin nem változtat az a tény, hogy a jegybanki devizabefektetések és devizapozíciók felvétele során olyan helyzet került kialakításra, hogy a Magyar Nemzeti Bank számára a forintgyengülés árfolyam típusú nyereséget, míg a forint erősödése veszteséget tudott eredményezni. A jegybanki deviza érdekeltségek miatt a forint árfolyamváltozása, azaz gyengülése "1000, azaz ezer milliárdos" a mérlegadatokban tetten érhető NYERESÉGET állított elő!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A devizapiaci manipuláció (2008 – 2012) miatti felügyeleti eljárás megindítása iránti követelésünket, feltehetően az "érintettsége okán" a Magyar Nemzeti Bank megtagadja!
Az MNB teljes tevékenységéért a Magyar Országgyűlés tagjait súlyos, elévülhetetlen felelősség terheli!

A Bankcsapda Egyesület és annak vezetősége nem meglepő módon, akkor vált különböző típusú támadások és kritikák célpontjává, amikor a kereskedelmi bankok nyilvánvaló felelőssége mellett a Magyar Állam és az állami vezetők büntetőjogi és kártérítési felelősségére kívánta felhívni a figyelmet!

A fogalomtalan, vitaképtelen, súlyosan ismeret hiányos "új" személyek akik a devizahitelesekre az eddigi tevékenységük alapján, mint megélhetési forrásra tekintettek és tekintenek továbbra is, azok legalább olyan aljas, ha nem aljasabb emberek, mint a devizahitelezésért elsődlegesen felelős magát kormánypártinak vagy demokratikus ellenzéknek nevező – folyamatos hatalmi viszálykodástól hangos – korábbi és alakulóban lévő leendő formációk tagjai!

Grell Antal, B.É.CS.

[apss_share]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKÁRBŰNÖZÉS MÉLYSÉGEI.
BANKÁRBŰNÖZÉS MÉLYSÉGEI

BANKÁRBŰNÖZÉS MÉLYSÉGEI [good_old_share] Dr. Varga-Damm Andrea. Kedves Barátaim! A pénzügyi intézmények bűnözőinek következő fejezetét irom.  Minap egy kedves bajai kollégám...

GYŐZELEM! A KILAKOLTATÁS ELMARAD!
GYŐZELEM! A KILAKOLTATÁS ELMARAD!

GYŐZELEM! A KILAKOLTATÁS ELMARAD! [good_old_share] Marosi Katalin kilakoltatása elmarad! NCK: Többek között ezért kell erőt felmutatni, tömegeket megmozgatni, meghívni az...

Close