A BANK JÁRJON JÓL!

A BANK JÁRJON JÓL!

A BANK JÁRJON JÓL!

[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!


A SeVizások rakják össze a fidesz újabb kétharmadát?

 

HA így lesz, az nem úgy fog történni, mint az előző választáson. Ott az emberek bevették a szép ígéreteket. Tettekre nem volt szükség, hiszen jól látható volt, hogy az ellenzék szétdarabolásával elegendő volt annyi SeVizás szavazata, amit a fenntartott kilakoltatási moratórium, és a beígért elszámoltatás hozott.
Most, 2018-ra már ígérnie sem kell a fidesznek.

Sőt, rezsiszilárd márciusi bejelentésével egyértelművé tette, hogy teret enged a jogtalan követelések behajtásának. Akinek a banki követeléshez képest alacsony értékű az ingatlanja, az végleg szabadulhat. Akinek nagyobb az ingatlan értéke, mint a bank követelése, annál teljes mértékben befolyik a bankhoz az extraprofit.

Hogy lesz így kétharmad?

Úgy hogy most a jobbik ígér. Na, ők is csak olyan „majd egyszer” ígéreteket. Olyan cukijobbikosan. A bank azért járjon jól. Pl. az eszközkezelő fejlesztésével mentenénk az adósokat. Azt meg tudjuk, hogy az az adófizetők pénzéből történik úgy, hogy a banknak jelentős megtérülése keletkezik.

A videók után a cikk folytatódik! (DRÁMAI KILAKOLTATÁS: KATTINTS A VIDEÓRA) Második videó:Jobbik 2014-es választási progrmja. A felette látható kilakoltatást sem akadályozták meg! (mint ahogy a többit sem!) Az internet nem felejt!…és mi sem!
Aztán a régi megmondók mellé jött ez az új vezér is. Ő is arról beszél, hogy jogi út, meg hogy amit kaptunk, azt vissza kell fizetni. Meg ugye a tisztességes kamat. De egyébként genyók voltak legalább öt pontban. Pont, mint a politikusok… Vetít, hangulatot kelt, és közben előkészíti a bankok mentését.

loading…


Szóval, hogy lesz így kétharmad a fidesznek, a SeVizások által?

Akik beveszik ezt az új SeVizás maszlagot, azok most a jobbikra szavaznak. Mert ugye a fidesz legutóbb jól átverte őket. A baloldal meg eleve nem gondolkodik másban, mint hogy a bankoknak meg kell kapniuk, amit követelnek.

Ebben a politikai cirkuszban marad a jobbik a hiszékeny SeVizásoknak. És ezzel ismét úgy szétdarabolódik az álellenzék, hogy meglesz a kétharmad.

Mert ezek – mármint a politikusok pártállástól függetlenül – nem tesznek mást, mint teljesítik a bankokkal kötött egyezséget.

Jó példa erre, hogy egyik sem hívott még – és maguk sem álltak oda – élő láncot vonni a bankok köré, hogy követeljük a végrehajtások, kilakoltatások leállítását már csak az miatt is, mert a bankmentő törvények miatt az Európai Bizottság, és az Európai bíróság is vizsgálódik.

És a SeVizások közül sokan ezekre a bankárok által idomított majmokra fognak szavazni.

Az idomárok és majmaik közötti egyezség részleteiről itt olvashattok bővebben egy nyugalmazott táblabíró, Ravasz László, és egy jelenlegi bíró írásában. Ráadásul – bár nem megerősített az információ, hogy ugyan arról a személyról van-e szó, vagy csak a név azonos – Szepesházi Péter nevét láttam egy EU-ba küldött előremutató kérdéssor aláírásánál is.  https://egyenibiroi.wordpress.com/2017/04/03/acta-humana/

loading…


A fentieken túl érdemes észben tartani, hogy nem csak a bankárok-politikusok egyezsége miatt nem akarják megoldani a SeVizás kérdést.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A politikusoknak pont úgy nem éri meg most sem megoldani, mint ahogyan nem érte meg az előző választás előtt, és után sem. Ha megoldódna, mit ígérnének 2022-ben?

Pont így nem éri meg, és a legtöbb ügyvéd kifejezetten ellene van minden végleges rendezésre irányuló erőfeszítésnek. Kiket húznának le csúnyán, ha nem lenne rettegés attól, hogy elveszítik a család feje felöl a házat?

– Be kellene már látni végre, hogy egyedül maradtunk. Mi, károsultak. Rajtunk kívül keveseknek érdeke a megoldás. Így nem is kellene számítani másokra.

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM