A BANK JÁRJON JÓL!

A BANK JÁRJON JÓL!

A BANK JÁRJON JÓL!

[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!


A SeVizások rakják össze a fidesz újabb kétharmadát?

 

HA így lesz, az nem úgy fog történni, mint az előző választáson. Ott az emberek bevették a szép ígéreteket. Tettekre nem volt szükség, hiszen jól látható volt, hogy az ellenzék szétdarabolásával elegendő volt annyi SeVizás szavazata, amit a fenntartott kilakoltatási moratórium, és a beígért elszámoltatás hozott.

loading...
Most, 2018-ra már ígérnie sem kell a fidesznek.

Sőt, rezsiszilárd márciusi bejelentésével egyértelművé tette, hogy teret enged a jogtalan követelések behajtásának. Akinek a banki követeléshez képest alacsony értékű az ingatlanja, az végleg szabadulhat. Akinek nagyobb az ingatlan értéke, mint a bank követelése, annál teljes mértékben befolyik a bankhoz az extraprofit.

Hogy lesz így kétharmad?

Úgy hogy most a jobbik ígér. Na, ők is csak olyan „majd egyszer” ígéreteket. Olyan cukijobbikosan. A bank azért járjon jól. Pl. az eszközkezelő fejlesztésével mentenénk az adósokat. Azt meg tudjuk, hogy az az adófizetők pénzéből történik úgy, hogy a banknak jelentős megtérülése keletkezik.

A videók után a cikk folytatódik! (DRÁMAI KILAKOLTATÁS: KATTINTS A VIDEÓRA) Második videó:Jobbik 2014-es választási progrmja. A felette látható kilakoltatást sem akadályozták meg! (mint ahogy a többit sem!) Az internet nem felejt!…és mi sem!

loading...
Aztán a régi megmondók mellé jött ez az új vezér is. Ő is arról beszél, hogy jogi út, meg hogy amit kaptunk, azt vissza kell fizetni. Meg ugye a tisztességes kamat. De egyébként genyók voltak legalább öt pontban. Pont, mint a politikusok… Vetít, hangulatot kelt, és közben előkészíti a bankok mentését.

loading…


Szóval, hogy lesz így kétharmad a fidesznek, a SeVizások által?

Akik beveszik ezt az új SeVizás maszlagot, azok most a jobbikra szavaznak. Mert ugye a fidesz legutóbb jól átverte őket. A baloldal meg eleve nem gondolkodik másban, mint hogy a bankoknak meg kell kapniuk, amit követelnek.

Ebben a politikai cirkuszban marad a jobbik a hiszékeny SeVizásoknak. És ezzel ismét úgy szétdarabolódik az álellenzék, hogy meglesz a kétharmad.

Mert ezek – mármint a politikusok pártállástól függetlenül – nem tesznek mást, mint teljesítik a bankokkal kötött egyezséget.

Jó példa erre, hogy egyik sem hívott még – és maguk sem álltak oda – élő láncot vonni a bankok köré, hogy követeljük a végrehajtások, kilakoltatások leállítását már csak az miatt is, mert a bankmentő törvények miatt az Európai Bizottság, és az Európai bíróság is vizsgálódik.

És a SeVizások közül sokan ezekre a bankárok által idomított majmokra fognak szavazni.

Az idomárok és majmaik közötti egyezség részleteiről itt olvashattok bővebben egy nyugalmazott táblabíró, Ravasz László, és egy jelenlegi bíró írásában. Ráadásul – bár nem megerősített az információ, hogy ugyan arról a személyról van-e szó, vagy csak a név azonos – Szepesházi Péter nevét láttam egy EU-ba küldött előremutató kérdéssor aláírásánál is.  https://egyenibiroi.wordpress.com/2017/04/03/acta-humana/

loading…


A fentieken túl érdemes észben tartani, hogy nem csak a bankárok-politikusok egyezsége miatt nem akarják megoldani a SeVizás kérdést.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A politikusoknak pont úgy nem éri meg most sem megoldani, mint ahogyan nem érte meg az előző választás előtt, és után sem. Ha megoldódna, mit ígérnének 2022-ben?

Pont így nem éri meg, és a legtöbb ügyvéd kifejezetten ellene van minden végleges rendezésre irányuló erőfeszítésnek. Kiket húznának le csúnyán, ha nem lenne rettegés attól, hogy elveszítik a család feje felöl a házat?

– Be kellene már látni végre, hogy egyedül maradtunk. Mi, károsultak. Rajtunk kívül keveseknek érdeke a megoldás. Így nem is kellene számítani másokra.

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
JELZÁLOGJOG-FÖLDHIVATALI BEJEGYZÉS TÖRLÉSE.
JELZÁLOGJOG-FÖLDHIVATALI BEJEGYZÉS TÖRLÉSE.

JELZÁLOGJOG-FÖLDHIVATALI BEJEGYZÉS TÖRLÉSE. [good_old_share] Bankradír - Járvás Éva.   Segítsük egymást együtt gondolkodással! A földhivatali bejegyzés törlését annak kell kérni,...

IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐK ÉS A DEVIZAHITELES PEREK.
IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐK ÉS A DEVIZAHITELES PEREK.

IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐK ÉS A DEVIZAHITELES PEREK. [good_old_share] Dr Ulics Erika - Az élet számos olyan ügyet produkál, amely meghaladja a...

Close