AZ UKRÁN DEVIZAKÁROSULTAK LÁNGBA BORÍTOTTÁK MAJDANT

AZ UKRÁN DEVIZAKÁROSULTAK LÁNGBA BORÍTOTTÁK MAJDANT.

AZ UKRÁN DEVIZAKÁROSULTAK LÁNGBA BORÍTOTTÁK MAJDANT

[cn-social-icon]

A parlament elé vonultak az ukrán devizakárosultak és dühödt tüntetésbe kezdtek, hogy így demonstráljanak az egyre drágább hitelek és a kialakult közállapotok ellen – számolt be az Origo. A hírt a Russia Today is megerősítette.

loading...

Tüntetők százai torlaszolták el a parlament bejáratát, és össze is csaptak a kivonuló rendőrökkel, miután délelőtt nem ment át a parlamenti szavazáson a devizahiteleseket támogató törvényjavaslat.NEM CSAK NÁLUNK AKARNAK "FORINTOSÍTANI"

Az indítvány értelmében a devizahitelesek nemzeti valutában fizethetnék vissza az adósságot.

A devizahitelek hrivnyásítását követelő dühös hitelesek autógumikat gyújtottak lángra, és be akarták törni a parlament bejáratát, de ezeket a kísérleteket eddig sikeresen verte vissza a rendőrség – áll a helyszíni beszámolóban.

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Vannak azonban néhányan, akik mégis bejutottak az épületbe, őket üldözőbe vették a hatóság emberei.

A Pénzügyi Majdan Mozgalom aktivistái már korábban is szerveztek hasonló megmozdulásokat.Nem az első alkalommal tüntetnek a parlament előtt, de demonstráltak már az Ukrán Nemzeti Bank épületénél is.

Követeléseik között szerepel a miniszterelnök és a pénzügyminiszter távozása is, és hogy mindennek megfelelő nyomatékot adjanak, néhány aktivista a napokban éhségsztrájkba kezdett az országgyűlés épülete előtt. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MI MÁR TUDTUK! ELSZÁMOLÁS - CSÚSZTAT AZ MNB.
MI MÁR TUDTUK! ELSZÁMOLÁS – CSÚSZTAT AZ MNB

MI MÁR TUDTUK! ELSZÁMOLÁS - CSÚSZTAT AZ MNB [cn-social-icon] Noha a Magyar Nemzeti Bank szerint a banki elszámolások miatt csak...

AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATRÓL - ERZSÉBET SZALAGYI.
AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATRÓL – ERZSÉBET SZALAGYI

AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATRÓL - ERZSÉBET SZALAGYI MEGINT SZOMORÚ VAGYOK, DE EGYBEN MÁR NEVETEK IS [cn-social-icon] Remélem, hogy a következő tény sokaknak már...

Close