AZ OROSZLÁNOKAT NE ÉRDEKELJE, HOGY MIT GONDOLNAK RÓLUK A MAJMOK!

AZ OROSZLÁNOKAT NE ÉRDEKELJE, HOGY MIT GONDOLNAK RÓLUK A MAJMOK!

AZ OROSZLÁNOKAT NE ÉRDEKELJE, HOGY MIT GONDOLNAK RÓLUK A MAJMOK!

[good_old_share]


loading...

Természetesen nekem is van gondolatom a Kossuth téri tartós, egyszemélyes tüntetésekről. (PL) – Most leírom, és akit érdekel, az elolvassa.Mivel nehezen tudom követni, hogy ki van kint, ezért András Laczit kérem meg, hogy minden résztvevőnek tolmácsolja elismerésemet. Úgy tudom, hogy TE legalább mindenkivel jóban vagy, és rendszeresen megjelensz közöttük.

Csak biztatni tudok mindenkit, hogy csinálja tovább, és másokat arra, hogy egyéni és kiscsoportos akciókat hajtson végre. Már az is egy tett, ha időnként kimész hozzájuk pár órára. A kilátogatóknak üzenem, hogy nem menjenek üres kézzel. Vigyenek táblát, feliratot, szórólapot… Amíg ott vannak, ők maguk is legyenek egy önálló tüntetés.

A fikázókról az a véleményem, hogy mindegyik egy puhap…ű, lusta és irigy ellenállásromboló. Mivel Ők maguk csak szájhősök, így gyávák, lusták valódi tetteket végrehajtani. Mások lehúzásával próbálnak maguk is a köztudatban maradni. Néhány jól odaszúrt mondaton kívül nem kell velük foglalkozni.

Üzenem a kitartóan cselekvőknek, hogy ’Az oroszlánokat nem kell, hogy érdekelje, hogy mit gondolnak róluk a majmok.”loading...

Akik ráépültek az egyéni kezdeményezésekre, és politikai sz..t kavarnak, vagy a felszólalásaikkal ügyfeleket gyűjtenek, azoknak üzenem, hogy szégyelljék magukat.

A kitartó hősöknek azt tanácsolom, hogy határolódjanak el az ilyen piócáktól. Ezek többet visznek, mint hoznak.

Hiszem, hogy a kitartó példamutatás – de csak ha kitartó – meghozza az eredményét.

Tapasztalatból mondom, hogy akár néhány ember is jelentős változásokat tud elérni. Erős befolyással lehet a hatalom döntéseire. De csak akkor, ha izgalmas, megkerülhetetlen tetteket hajtanak végre rendszeresen és tartósan.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezeknek a tetteknek az egyik formája, hogy ebben a hőségben, vagy akár szakadó esőben szedett-vedett felszereléssel napokig ott tanyáztok a Kossuth téren. A kiírásokkal, a turistákkal történő beszélgetésekkel jelentősen romboljátok a diktatúra nemzetközi, és hazai megítélését.

Ez nyilván nem tetszik nekik. És minél többen tesznek hasonlóan akár vidéki városokban is, annál többen kapnak szintén kedvet. És ahogy nő az ellenállók száma, – de csak akkor, ha önkéntesen történik, a példamutatás hatására, és nem könyörgéssel, szervezkedéssel – akkor sok kis csoport, sok egyéni, de bátor tett győzelemhez vezet.Erről az jut eszembe, hogy az összefogás pont olyan, mint a Fi..g: – Ha erőltetik, sz..r lesz belőle.

Bátorságot, és kitatást kívánok nektek. Már csak azért is, mert jönnek hamarosan a szeptemberi izgalmas napok, amikor hajnalban nagyon hideg, napközben meg nagyon meleg lehet. Megtapasztaltuk öt éve orbán háza előtt, amikor egy hónapig csöveztünk ott.

Fontos elismerni a bátor tetteket, és az önzetlen áldozatokat. Még akkor is, ha ezek a tettek nem pont ugyan azok, amiket mi magunk csinálunk. De mindent el kell ismerni, ami túlmutat az üres szócséplésen, valódi cselekvések nélküli szervezkedésen. A dumák ideje lejárt.

Cselekedj! Legyél győztes! Állj a bátrak közé! HAjrá! Póka László.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TÉNYLEG ENYHÜLTEK AZ ADÓSOK TERHEI?
TÉNYLEG ENYHÜLTEK AZ ADÓSOK TERHEI?

TÉNYLEG ENYHÜLTEK AZ ADÓSOK TERHEI? [good_old_share] Dr. Varga-Damm Andrea -A FIDESZ EZT A HAZUG, DURVÁN A DEVIZAHITELESEKET SÉRTŐ NYILATKOZATÁT ADTA...

FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN-BENNFENTES KERESKEDELEM!
FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN-BENNFENTES KERESKEDELEM!

FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN-BENNFENTES KERESKEDELEM! [good_old_share] Toroczkai László - 2012 után ma visszatértem a Bank Centerhez, hogy bejelentsem; A Mi...

Close