MEGBÍRSÁGOLTÁK A BANKOT.

MEGBÍRSÁGOLTÁK A BANKOT.

MEGBÍRSÁGOLTÁK A BANKOT.

[good_old_share]


A kis siker is siker! Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője az alábbi tanulságos történetet osztotta meg velünk:

loading...

Amikor a bank indít pert a végrehajtás ellen !!!

 

Még mindig az elszámolást vitatom. Tudjátok azt, ami 2015. tavaszán borzolta az idegeinket.Két elszámoló levelet kaptunk, mert az Erste rájött, hogy az elsőnél hibázott. Persze a bank követelése jelentősen megnőtt.

Kérésemre az Erste 230 oldalas részletes elszámolást küldött (2 kg) akkor. Persze tele van hibával.

Nagyon hosszan kellet perelnem hogy a PBT érdemben foglalkozzon a panaszommal. Végül a PBT-n győztem, az Erstét kötelezte új elszámolás készítésére.

Erre azonban az Erste nem hajlandó!

 

Végrehajtóhoz fordultam én is és a feleségem is. Lásd:  KATT IDE.

loading...

A végrehajtók hatására az Erste első alkalommal lefénymásolta a 230 oldalas részletes elszámolást és elküldte (2 kg). Mivel ezt nem fogadtam el, második alkalommal átírta a kódszámot a lapokon és változatlan szerkezetben és változatlan tartalommal elküldte (2 kg). Persze ezt sem fogadtam el, mint új részletes elszámolás.

Ez már sok volt a végrehajtást elrendelő bírónak és 100.000 – 100.000 Ft-t bírságot rótt ki az Erstére. Kilátásba helyezte, hogy addig fog bírságolni, amíg az Erste nem tesz eleget a PBT kötelezésének.

Erre az Erste pert indított a végrehajtásaink ellen.

Ahogy szokott lenne kereset és ellenkereset. Ma volt a tárgyalás – 1 óra 40 perc. Az Erste kérésére a bíró a hallgatóságot kiküldte. Több tárgyalás nem lesz. Ítélethirdetés október 12.-én.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nagyon „érdekes” az új PP szerint pereskedni…Szerintem bármi is lesz most elsőfokon a döntés, a vesztés fél fellebbezni fog.

Ebből a perből is rengeteget tanultam. Jó ez a devizahiteles pereskedés, az ember mindig rájön valamire.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ ELLENZÉK ADJA VISSZA MANDÁTUMÁT!
AZ ELLENZÉK ADJA VISSZA MANDÁTUMÁT!

AZ ELLENZÉK ADJA VISSZA MANDÁTUMÁT! [good_old_share] Az alábbi nyílt levelet Pásztorné Gabriella Facebook oldaláról hoztuk el. Gondolatébresztőnek, vitaindítónak szánjuk. Civilként...

DEVIZAKÁROSULT KIÁLTVÁNY.
DEVIZAKÁROSULT KIÁLTVÁNY.

DEVIZAKÁROSULT KIÁLTVÁNY. [good_old_share] KIÁLTVÁNY a „devizakárosultak” megmentéséért! Ti küldtétek – olvasói levél. Tisztelt Hölgyeim, Tisztelt Uraim!   Nagyon nagy baj...

Close