AZ ÁTVERT, ÉS MEGLOPOTT „DEVIZA”-KÁROSULTAK INGATLANFEDEZETE. MI KELL MÉG?

AZ ÁTVERT, ÉS MEGLOPOTT „DEVIZA”-KÁROSULTAK INGATLANFEDEZETE. MI KELL MÉG?

AZ ÁTVERT, ÉS MEGLOPOTT  „DEVIZA”-KÁROSULTAK INGATLANFEDEZETE. MI KELL MÉG?

[cn-social-icon]

A nagy kérdések. Mi történt a szerződéskötéskor? Mit mondott a bank? Mi szükség az ingatlanfedezetre? Egy kedves olvasónk küldte az alábbi "deviza-károsulti gondolatokat.

 

Érdemes ezen is elgondolkodni!

loading...Ilona Kovács  –  Szó sem volt arról, hogy ha úgy adódna , hogy a jelzálog tárgyának elvétele után még maradhat adósság. Azt mondták a házam a hitel fedezetem Tőlem ez az ember már mint POLONKAI SÁNDOR 2013-ban elvette a házam a K&H megbízásából.

A 25 millióra értékelt házam 13 millióért plusz addigra Kifizettem 6 milliót. A szerződésem 2023 – ban járna le és eddig kaptak Tőlem a házzal együtt 19 milliót.

Emberek, hogy lehet ezek után 11 millió késedelmi kamatom. Nem vagyok csókos ez igaz, de mindehhez asszisztál a JÁRÁSBÍRÓSÁG! EZ igazság?

A bankok elszámoltatása során a bank 1.800 000 ft-tal többet számlázott és eszükbe sem jut ezt az összeget visszaadni! Akkor most, hogy is vagyunk?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Kettős mérce! POLT nem urazom. Nincs itt valami visszásság? 38 éve úgy gondolom, hogy a társadalom megbecsült tagja vagyok, 1978-óta ugyan azon a munkahelyemen dolgozom és most HÚSZ MILLIÓ forintot akarnak Tőlem.

loading...Bárhogy számolom 2013-ban, ha tudtam volna fizetni és nem a házam megy el, akkor se tartottam volna 19 milliónál! Akkor kinek van itt késedelmi kamata!  – Ilona Kovács

Neked mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE
: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZA-ÁTVERÉS. LEGALÁBB MI NE HAZUDJUNK ÖNMAGUNKNAK.
DEVIZA-ÁTVERÉS. LEGALÁBB MI NE HAZUDJUNK ÖNMAGUNKNAK

DEVIZA-ÁTVERÉS. LEGALÁBB MI NE HAZUDJUNK ÖNMAGUNKNAK [cn-social-icon] Grell Antal  B.É.CS. Érdekesnek is mondhatnánk, azokat a folyamatokat, mely zajlik Magyarországon, de...

ÚJABB NYERTES ÍTÉLET! FELKERÜLT AZ I-RE A PONT.
ÚJABB NYERTES ÍTÉLET! FELKERÜLT AZ I-RE A PONT

ÚJABB NYERTES ÍTÉLET! FELKERÜLT AZ I-RE A PONT [cn-social-icon] Erzsebet Szalagyi   Még szilveszter előtt is kaptunk egy nyertes ítéletet!...

Close