NA, AKKOR MOST FIGYELJ – A NAGY DEVIZÁS BEETETÉS

NA, AKKOR MOST FIGYELJ – A NAGY DEVIZÁS BEETETÉS.

NA, AKKOR MOST FIGYELJ – A NAGY DEVIZÁS BEETETÉS

[cn-social-icon]

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

 

„Az állásával játszott”, aki félt

„A válság előtti hónapokban folyamatosan küldtük a jelzéseket a hazai és az anyabanki vezetőségnek, hogy ebből nagy baj lesz, ne menjünk bele egy kockázatalapú versenybe, ne adjunk olyan ügyfeleknek pénzt, akiknek alacsony a fizetésük, de akkor még igen magas volt a profit, visszapattantak az érveink” – mondta egy neve elhallgatását kérő nagy bank kockázatelemzője, aki a válság után kiszállt a szektorból.A Raiffeisen egyik vezető beosztású munkatársa szerint az állásával játszott az a bankvezető, aki óvatoskodott, nem teljesítette az eladási célterveket, és emiatt visszaesett a pénzintézet piaci részesedése.

„A bankok nem makrogazdasági kutatóintézetek, nem szociális intézmények, hanem úgy működnek, mint egy bolt, amelyik el akarja adni az áruit, és ha van rá kereslet, el is adja” – mondta az osztrák tulajdonú bank szakembere, hozzátéve, hogy a fiókvezetők fizetésének 30-40 százaléka is a teljesítménytől függött, az értékesítés alapján kapták a jutalékaikat.

NCK: Idézet: „el akarja adni az áruit, és ha van rá kereslet, el is adja”. Annak érdekében pedig, hogy legyen rá kereslet, jó reklámokkal, és tanulmányokkal be kell etetni a „vevőt”.

A hatalmas profit érdekében a megtévesztéstől és a tisztességtelenségtől sem szabad visszariadni. Ezt az alábbi fotó is szemlélteti:

Emberek! Mi kell még az összefogáshoz? Mi kell még, hogy csatlakozzatok valamelyik „devizás” érdekvédő szervezethez? Mi kell még, hogy egységesen megmozduljatok végre? Tényleg a kormányra, vagy valamelyik semmittevő parlamenti pártra vártok? Még mindig hisztek nekik? Ha nem, akkor miért nem mozdultok meg? (tisztelet a kevés kivételnek) Ha ez továbbra is így marad, akkor a családotokkal együtt napról napra egyre jobban fogtok nyomorogni….ti fogtok nyomorogni, akiket átvertek! Tényleg ezt akarjátok?Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM