Árverés felfüggesztése egy sima kérelemmel

Devizahitel, Árverés felfüggesztése egy sima kérelemmel, Nemzeti Civil Kontroll

Erzsebet Szalagyi – Kedveseim!

Sikerült egy olyan árverést 6 hónapra felfüggeszteni egy sima kérelemmel amin már érvényes licit volt.

Még június 09.-én keresett meg egy hölgy, hogy a mai napon elindult az árverése és már licit is van rajta. Először átszámoltuk, hogy a szerződést a bank jogosan mondta-e fel, természetesen jogtalanul, mivel a szerződés felmondásakor több mint 2000 CHF túlfizetésben volt.

A Szolnoki Bíróságra írtunk egy kérelmet, alátámasztottuk, kiszámoltunk mindent, és a július 26.-án lejáró árverést a Bíróság 23.-án 6 hónapra felfüggesztette.

Ezzel időt nyertünk, és elindítottunk mindent amivel az otthona megmenthető lesz. Én biztos vagyok abban, hogy akiknek a bank még 2015 február 01.-je előtt mondta fel a szerződést azoknak a felénél a felmondás és az engedményezés is jogtalan, végrehajtás nem mehet ellenük. Számoljon mindenki utána.
Csók: Erzsi (Erzsebet Szalagyi)

Mottó: Ki időt nyer, életet nyer!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM