AMIKOR A FADARAB IS ROBBAN – PÓKA LÁSZLÓ

AMIKOR A FADARAB IS ROBBAN – PÓKA LÁSZLÓ

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Ismét hülyét csinál magából a rendőrség a hatalom parancsára

Közveszéllyel fenyegetéssel is gyanúsítanak.

Már nem csak engem, hanem Nándit is.Már nem csak a "Ne legyen szükség újabb robbantásra" plakát kiragasztása miatt, hanem egy nagyon veszélyesnek tűnő fadarab miatt is, melyet valami gyengeelméjű robbanóanyagnak nézett. Bizonyára azért tűnhetett így számára, mert rajta volt Petőfi "Föltámadott a tenger című verse"

Persze kicsit érthető a zizegés. HA nem csinálnának belőle ügyet, – akár a nevetségessé válásuk árán is – akkor nehéz lenne megmagyarázni a riasztott tűzszerészeket, bombakereső kutyákat, és az eset után az alapos megfigyelésemet.

Na jó. Mostmár igazolva van minden. Itt az ideje befejezni. Még akkor is, ha nem nagyon tetszik egyeseknek az, hogy rángatjuk a bajuszt.
– Pedig ki fogjuk tépni. Nemsokára. Ez a csapat már képes megtenni nélkülem is. És ha még hússzor is kihallgatnak, vagy bármit tesznek, akkor is el lesznek zavarva a kifosztók. 
– Mert ez a nép már tudja.
– Mert ez a nép már nem hagyja.
– Mert ez a nép most győzni fog.

A butaságokat pedig olvasd el a jegyzőkönyvből. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1036226759736602.1073741906.626932930665989&type=3
 
Nem azért fontos olvasmányok ezek, mert pl. ez az enyém. Sokkal inkább azért, mert hamarosan neked is lesz ilyened.– HA véletlen mégsem lenne, akkor az vagy, aki hagyja hogy kifosszák.

Én inkább még gyűjtök párat.

Te melyiket választod?

HAjrá!

ui. január 6-án folytatjuk a kihallgatást. Videókat fogunk nézegetni. Viszek pattogatott kukoricát. #Nefizess #Fidesz #SeVizahitel #Devizahitel
 
Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szólj hozzá

Hozzászólás