BEVEZETNÉK A MAGÁNCSŐD INTÉZMÉNYÉT

BEVEZETNÉK A MAGÁNCSŐD INTÉZMÉNYÉT.

BEVEZETNÉK A MAGÁNCSŐD INTÉZMÉNYÉT

Sose feledjük: az ördög a részletekben rejlik!

Bevezetné a magáncsőd intézményét a KDNP. Ha egy család már nem tudja fizetni a hiteleket, csődbiztos segítene nekik. A szakember lenne az, aki a bankkal beszélne, de abba is beleszólna, hogy a család mire mennyit költhet. A Pénzvilág és a politika mindent elkövet, csak ne kelljen kimondani, hogy a "devizahitelnek" nevezett pénzügyi termék valójában vegyes határidős befektetési ügylet. Ebben az esetben ugyanis az összes szerződés semmis lenne! "Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges – mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal.
Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak.Ez pedig olyan ügylet, amelyre a fogyasztók szerződéses akarata nem terjedt ki!

loading...

A családi, vagy magáncsőd intézményével már egy korábbi cikkben is foglalkoztunk:
"Kormányzati források szerint össze akarják hangolni a devizahitelek forintosításának a tervezetét a magáncsőd intézményével, vagyis több mint százezer olyan érintett családdal tervez a kormány, akiket gyakorlatilag pénzügyi gyámság alá helyeznek.
Európában a '80-as évek közepe óta működik a magáncsőd intézménye, lényege az, hogy családi csődbiztosok patronálják a bajba jutottakat. Ha egy család nem tudja fizetni a számlákat, akkor a bíróságon kéri…TOVÁBB >>> http://www.civilkontroll.com/tatar-jozsef-a-magancsod-intezmenye/

A Demokratikus Koalíció szerint már évek óta be kellett volna vezetni magáncsőd intézményét, de a kormány eddig nem vette napirendre. Tavasszal azonban szavazhat róla a parlament.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AMIKOR A FADARAB IS ROBBAN - PÓKA LÁSZLÓ.
AMIKOR A FADARAB IS ROBBAN – PÓKA LÁSZLÓ

AMIKOR A FADARAB IS ROBBAN - PÓKA LÁSZLÓ Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Ismét hülyét csinál magából a rendőrség a hatalom...

AZ ÁSÓ AZ "ADÓSOK" KEZÉBEN VAN!
AZ ÁSÓ AZ “ADÓSOK” KEZÉBEN VAN!

AZ ÁSÓ AZ "ADÓSOK" KEZÉBEN VAN! - írja az Antibank.hu Devizahitelesek százezrei családjuk, gyermekeik, rokonaik mentek és mennek tönkre, lehetetlenülnek...

Close