ALAPTÖRVÉNY MÓDOSÍTÁS – A POLITIKUSOK LAKÁSAI ELŐTT TARTOTT TÜNTETÉSEK MIATT.

ALAPTÖRVÉNY MÓDOSÍTÁS - A POLITIKUSOK LAKÁSAI ELŐTT TARTOTT TÜNTETÉSEK MIATT.

ALAPTÖRVÉNY MÓDOSÍTÁS – A POLITIKUSOK LAKÁSAI ELŐTT TARTOTT TÜNTETÉSEK MIATT.

[good_old_share]


loading...

Vannak, akik nem bírják a "deviza"-károsultak kritikáit. Egyszerűbb alaptörvényt módosítani, mint a "devizás" problémát tisztességesen és véglegesen megoldani….

 

Póka László témával kapcsolatos levélrészlete az oldal alján!Az otthon, a magánlakás védelme bizony fontos…a politikusok saját otthona, saját magánlakásának védelme…

Devizahiteles tüntetők miatt akarja módosítani az Alaptörvényt a Fidesz – írja a Mérce.

 

Szigoríthatják a gyülekezési jogot a közeljövőben olyan formában, hogy az alaptörvényben rögzítenék “az otthon, a magánlakás védelmét.” Erről a tervről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter számolt be az Echo TV tegnap esti adásában.

Gulyás szerint a módosítással azt kívánják elérni, hogy a politikusok magánlakásai előtt a jövőben ne lehessen demonstrációt szervezni.
“A magánlakások előtti tüntetések időszakát érdemes befejezni”

loading...

– figyelmeztetett a miniszter.

Gulyás Gergely azzal indokolta a módosítás szükségességét, hogy ugyan a gyülekezési jog szerinte is alapvető, a család és szomszédok nyugalomhoz és biztonsághoz való joga azt megelőzheti amennyiben magánlakásokról van szó. Gulyás szerint ha ugyan a közszereplők kötelesek is elviselni, ha emberek tüntetnek ellenük, szomszédaik jogai nem sérülhetnek csak azért, mert “véletlenül” ilyen ember közelében laknak.Az ATV emlékeztet, hogy Gulyás Gergely hasonló módosítást 2014 karácsonyán, a netadó elleni tüntetések után hasonló indoklással már felvetett, az akkori tüntetők többször gyülekeztek össze Orbán Viktor Cinege utcai háza környékén, vagy az előtt.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mostanában a devizahitelesek helyzetének rendezését követelő különféle csoportok szerveznek rendszeresen kisebb demonstrációkat politikusok házai elé. A “Nem adom a házamat”-mozgalom például Németh Szilárd és Kövér László magánlakhelye előtt is tartott ilyen tüntetéseket. Előbbi, március végi eset azért emlékezetes, mert Németh házáig az aktivisták el sem jutottak, a rendőrség ugyanis előbb odaért.

Póka László: Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

loading…


A Sárgapólósok már az Alkotmány (Alaptörvény) módosításában is részt vesznek. – Látjátok, csak cselekedni kell, és történelmet írhattok. És nem csak dumálni, mint az ellenzéki politikusok.

A videóban arról beszél gulyás, hogy mindenkinek van hivatala. Ezeket a hivatalokat tartja legális véleménynyilvánítási helyszínnek.

A videó elején viszont maga, gulyás gergely beszél arról, hogy újságírók is ki vannak tiltva az országházból. A Sárgapólósok nagy része is ki van tiltva az országgyűlés hivatalához tartozó épületekből. És ha nagyon ciki a fidesznek a véleménynyilvánítás, akkor akár a Kossuth teret is lezárják. Én (Póka Laci) már lassan másfél éve ki vagyok tiltva Budapest területéről. Mert így kényelmes a hatalomnak.
Ha minden fidesz által bitorolt hivatalból, és hivatal környékéről kitiltják az embereket, akkor nem tudunk máshol véleményt nyilvánítani, mint a házaik előtt.

Az külön izgalmas a gulyás interjúban, hogy az otthon védelmét, a migránsokat, és a terrorcselekményeket mossa össze a közszereplők házai előtti tüntetésekkel. 
Ez úgy tűnik, mintha terrorcselekményként élnék meg, hogy néhány sárgapólós időnként megjelenik orbán, kövér házmester, rezsiszilárd, trócsányi miniszter, bóna képviselő, pénztáros lőrinc, első számú uzsorás, vagy más bankár, vagy politikus házánál.Már gulyás is nyíltan diktatúrát épít. Épp ezért szívesen elnéznénk a házához egy szép nagy „Diktatúra” felirattal. Ha valaki tudja, hogy hol lakik, szívesen vesszük, ha segít, hogy hova menjünk véleményt nyilvánítani. 

 

Nem kell csodálkozni azon, hogy a frissen kinevezett miniszterelnökséget vezető miniszter pont most – amikor kövér házmesternek nagyon elege van abból, hogy a házánál többször tüntetünk – jött elő az alkotmánymódosítással. Politikus körökben köztudott, hogy kövér házmester egyik kedvence, úgy is mondhatnánk, hogy személyes patronáltja gulyás gergely.

Ő a sötét oldal ifjú tanítványa. – Póka László.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL RENDEZÉS? IGEN, DE MEGINT NEM ITTHON.
DEVIZAHITEL RENDEZÉS? IGEN, DE MEGINT NEM ITTHON.

DEVIZAHITEL RENDEZÉS? IGEN, DE MEGINT NEM ITTHON. [good_old_share] A Hitelszövetség oldalán jelent meg az alábbi bejegyzés:   Egy friss hír...

FORDULT A KOCKA! VISSZA A TÖRZSKÖNYVET!
FORDULT A KOCKA! VISSZA A TÖRZSKÖNYVET!

FORDULT A KOCKA! VISSZA A TÖRZSKÖNYVET! [good_old_share] Amikor az átvert károsultak nem hagyják magukat...   "...a szerződés egyrészről, mint deviza...

Close