A TISZTESSÉGES MAGYAR “DEVIZA”-KÁROSULTAK SORSA

A TISZTESSÉGES MAGYAR "DEVIZA"-KÁROSULTAK SORSA.

A TISZTESSÉGES MAGYAR "DEVIZA"-KÁROSULTAK SORSA

[good_old_share]


Tisztességes magyar emberek sorsa nem a Sándor palotából nézve (hanem egy modortalan ügyvéd által látva)…

 

Drága Ügyvéd Úr!

loading...

Megnéztem a videót……, ausztriában, szintén könnyes szemmel. Ebből is látszik, nem kell utálni, gyűlölni a külföldön élő MAGYAROKAT! Ön Ügyvéd Úr, néha a látszat ellenére is egy nagyon is érző szívű, jóságos ember!
Gondolom, az Ön családja, kisunokája, Eszti sem szeret Önöktől távol élni!! Tudja Gyuri bácsi, a kényszer nagy úr, nem szeretünk ausztriában élni, egyáltalán nem….,de legalább haza tudunk menni, szezonmunkásként! Azt hiszi, olyan könnyű volt otthon hagyni beteg szüleimet, barátaimat, azt a házat, amire szó szerint 18 éves korom óta spóroltam, most pedig sevizahitelben úszik??? Tudja, mikor az otthoni fizetésemhez hozzá kellett raknom még 50 ezret,csak a hiteltörlesztéshez, és minden nap rettegve vártuk a postást a sárga csekkekkel el kellett gondolkodnunk, hogyan tovább….,

Gyerekvállalás? Eszembe sem juthatott! Párom szülei is lassan 80 évesek!! Ez az 1 fiúk van. Anyukája, mivel már kb 45 éve elváltak egyedül él, csak ránk számíthat… Az én Édesanyám rokkant nyugdíjat kap…., az a szerencse, Édesapám rendőr volt, így Ők legalább megélnek. Mi 3-an vagyunk testvérek, abból 2-en kint dolgozunk, húgom, csak azért nem,mert a szüleinkkel közösen nevelik 12 éves fiát (az apa tavaly öngyilkos lett), aki hallani sem akar Ausztriáról.

Öcsém minden szezon kezdetén otthon hagyja 6 éves ikerfiait,akik most is azt kérték a Jézuskától, hogy nem kell nekik ajándék, csak az apjuk, és mi maradjunk otthon….
Tudja, régóta készülök levelet írni Önnek, azt hiszem most jött el az ideje annak,hogy ez a levél, ne csak ,,üdvözlő" levél legyen. Utoljára azt mondta a telefonba, keressek másik Ügyvédet, és Ön sz….ik a mi megélhetésünkre…., ennek ellenére visszaküldte ellenjegyezve az elállási nyilatkozatunkat. Tudom, sokszor sok zagyvaságot kérdezünk, ami miatt elnézését is kell kérnem, gondolom nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ,,csak" sima szakmunkásképzőben végeztek. Eleve már az irodájába félve léptem be, mikor a  facebook oldalán kommentelőket olvasva, leírták többen is, milyen kemény emberrel találkoztak személyesen, és hogyan beszélt velük. Rendőr Édesapám lévén, hát köszönöm szépen….,voltak velem  már eleget kemények….

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tudja Ügyvéd Úr, a vicc az egészben, nem a banktól félek, féltem, hanem attól, ha Önhöz belépek, mennyire fog lehordani…., vajon mit fog mondani. Azt azért még leírom, ez a levél tiszta szívemből íródott, könnyekkel küszködve… Egyenlőre ezzel zárom soraimat, nem akartam ennyi idejét elrabolni, ha egyáltalán elolvassa ezt a levelet, mivel tudom rengeteg Ügyfele van, akikkel nap, mint nap foglalkozik! Köszönjük az értünk végzett munkáját!

ÁLDOTT,BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK ÖNNEK,ÉS KEDVES CSALÁDJÁNAK
           
 Üdvözlettel: F…………………..

2016. december 23. 15:57 Dr. Léhmann György írta, <lehmann@invitel.hu>:

Ide 1100 km-re egy svájci templomban egy svájci iskolai osztály szülőkkel együtt már tegnap megtartotta Karácsony Ünnepét.
Szólót énekel az alábbi felvételen Eszti kisunokám, aki három hónapja az osztálynak tanulója, és a hallgatása közben dörzsölöm a szememet.
Hasonló örömökben gazdag  boldog  Új Évet Kívánok mindazoknak, akik ebben a hazában nem reménykednek. 

Léhmann György

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON - DEVIZAHITELESEK ELJÖTT AZ IDŐ.
DR. KRISTON – DEVIZAHITELESEK ELJÖTT AZ IDŐ

DR. KRISTON - DEVIZAHITELESEK ELJÖTT AZ IDŐ [good_old_share] - kérem megosztani -  Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság 2016. december...

ÁLLÍTSUK MEG A VÉGREHAJTÁSOKAT!
ÁLLÍTSUK MEG A VÉGREHAJTÁSOKAT!

ÁLLÍTSUK MEG A VÉGREHAJTÁSOKAT! [good_old_share] Szalagyi Erzsébet - Kedveseim! FONTOS, KÉRLEK OSSZÁTOK MEG ÉS TÁJÉKOZTASSATOK ERRŐL MINDEN ERSTE BANKOS JELZÁLOGHITELEST!...

Close