VARGA-DAMM ÉS A LAKÁSMAFFIA?? IGAZ LEHET??

VARGA-DAMM ÉS A LAKÁSMAFFIA?? IGAZ LEHET??

VARGA-DAMM ÉS A LAKÁSMAFFIA?? IGAZ LEHET??

[good_old_share]


Egy rendkívül kemény videó-összeállítás jelent meg az Echo Tv által készített Informátor című műsorban. Mennyire tartod hitelesnek a videóban elhangzó állításokat ??? Mennyire hitelesek a megszólaló személyek ??

A videót a cikk alatt megtekintheted.

loading...Tisztában vagyunk vele, hogy egyesek úgy vélekednek, hogy ”kampányidőszakban minden megengedett”, ezért nem is véleményezzük a riportban, és a cikkben megfogalmazott gondolatokat. Hogy a videóban is elhangzó állítások megfelelnek-e a valóságnak, azt nem tisztünk eldönteni és nem is megyünk bele találgatásokba.

Bízunk benne, hogy a képviselő nő részletesen és tételesen cáfolni tudja majd ezeket a vádakat.

Ha így lesz, beszámolunk arról is!

Azzal is tisztában vagyunk, hogy a FIDESZ-KDNP részéről a „senkit sem hagyunk az út szélén” és a „megmentjük a devizahiteleseket” ígéretek teljesítése elmaradt, amelynek következményeit hamarosan több tízezer ember fogja megérezni.

Talán ez lehet az oka annak, hogy most mindenkit támadnak, aki nyíltan kiáll a „deviza”-károsultak mellett. Ezzel is megpróbálják ennek a – kormány számára rendkívül kényes témának kihúzni a méregfogát.

A cikk előtt néhány olvasói hozzászólás a videóhoz:

loading...  • A szokásos fideszes szennymédia lejárató hazugság áradata.  Terry Black színvonala.

Szánalmas! Lomnici mint hiteles szakértő? Vicc! Rendesen megy a para a jobbiktól…

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


  • Kínos kérdést tett fel a kormánynak múlt héten, amire nem tudtak válaszolni.? Vajon a helyreigazítást is szétszórják majd a neten ezek a férgek? Mivel nem tudnak kérdésre válaszolni, maradt a személy ellehetetlenítése!
  • A lakásmaffiás ügy elég időzített, meglátjuk mennyi lesz igaz belőle! Damm Andreával egyébként nem jutottak előbbre a devizások, bármelyik páttal sem, mindegyik a maffia állam szerves része. Ezért minden politikus, és párt, aki részt vesz a Magyarország nevű gyarmati állam státuszquójának a fenntartásában, bűnrészességet vállal. Damm Andrea harcos kiállása a devizások mellett politikai szerepvállalásának része, ne tévesszen meg senkit, ugatós kutya egyébként sem harap….NCK- Neked mi a véleményed a videóban megfogalmazottakkal kapcsolatban? Valóban csak a választási kampány része ez az egész?

Szerinted a 2019-es választások előtt a FIDESZ-KDNP megoldja az átvert „deviza”-károsultak kilátástalan helyzetét?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Száz dühös devizahitel-károsult várta a jegybank volt alelnökét.
Száz dühös devizahitel-károsult várta a jegybank volt alelnökét.

Száz dühös devizahitel-károsult várta a jegybank volt alelnökét. [good_old_share] Tíz év után megértük azt, hogy egy bankár és egy devizaadós...

EZ KEMÉNY! TÖBB MINT EGYMILLIÓ HITELSZERZŐDÉST MONDHATNAK FEL A BANKOK.
EZ KEMÉNY! TÖBB MINT EGYMILLIÓ HITELSZERZŐDÉST MONDHATNAK FEL A BANKOK.

EZ KEMÉNY! TÖBB MINT EGYMILLIÓ HITELSZERZŐDÉST MONDHATNAK FEL A BANKOK. [good_old_share] A szerződés-felmondás utáni eljárási szakaszok alább olvashatók. A BISZ...

Close