VARGA-DAMM ÉS A LAKÁSMAFFIA?? IGAZ LEHET??

VARGA-DAMM ÉS A LAKÁSMAFFIA?? IGAZ LEHET??

VARGA-DAMM ÉS A LAKÁSMAFFIA?? IGAZ LEHET??

[good_old_share]


Egy rendkívül kemény videó-összeállítás jelent meg az Echo Tv által készített Informátor című műsorban. Mennyire tartod hitelesnek a videóban elhangzó állításokat ??? Mennyire hitelesek a megszólaló személyek ??

A videót a cikk alatt megtekintheted.Tisztában vagyunk vele, hogy egyesek úgy vélekednek, hogy ”kampányidőszakban minden megengedett”, ezért nem is véleményezzük a riportban, és a cikkben megfogalmazott gondolatokat. Hogy a videóban is elhangzó állítások megfelelnek-e a valóságnak, azt nem tisztünk eldönteni és nem is megyünk bele találgatásokba.

Bízunk benne, hogy a képviselő nő részletesen és tételesen cáfolni tudja majd ezeket a vádakat.

Ha így lesz, beszámolunk arról is!

Azzal is tisztában vagyunk, hogy a FIDESZ-KDNP részéről a „senkit sem hagyunk az út szélén” és a „megmentjük a devizahiteleseket” ígéretek teljesítése elmaradt, amelynek következményeit hamarosan több tízezer ember fogja megérezni.

Talán ez lehet az oka annak, hogy most mindenkit támadnak, aki nyíltan kiáll a „deviza”-károsultak mellett. Ezzel is megpróbálják ennek a – kormány számára rendkívül kényes témának kihúzni a méregfogát.

A cikk előtt néhány olvasói hozzászólás a videóhoz:  • A szokásos fideszes szennymédia lejárató hazugság áradata.  Terry Black színvonala.

Szánalmas! Lomnici mint hiteles szakértő? Vicc! Rendesen megy a para a jobbiktól…

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


  • Kínos kérdést tett fel a kormánynak múlt héten, amire nem tudtak válaszolni.? Vajon a helyreigazítást is szétszórják majd a neten ezek a férgek? Mivel nem tudnak kérdésre válaszolni, maradt a személy ellehetetlenítése!
  • A lakásmaffiás ügy elég időzített, meglátjuk mennyi lesz igaz belőle! Damm Andreával egyébként nem jutottak előbbre a devizások, bármelyik páttal sem, mindegyik a maffia állam szerves része. Ezért minden politikus, és párt, aki részt vesz a Magyarország nevű gyarmati állam státuszquójának a fenntartásában, bűnrészességet vállal. Damm Andrea harcos kiállása a devizások mellett politikai szerepvállalásának része, ne tévesszen meg senkit, ugatós kutya egyébként sem harap….NCK- Neked mi a véleményed a videóban megfogalmazottakkal kapcsolatban? Valóban csak a választási kampány része ez az egész?

Szerinted a 2019-es választások előtt a FIDESZ-KDNP megoldja az átvert „deviza”-károsultak kilátástalan helyzetét?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM