DEVIZAHITELEK-EZT ORBÁN VIKTOR ÍRTA ALÁ!

DEVIZAHITELEK-EZT ORBÁN VIKTOR ÍRTA ALÁ!

DEVIZAHITELEK-EZT ORBÁN VIKTOR ÍRTA ALÁ!

[good_old_share]


DEVIZAHITELEK-A MAGYAR KORMÁNY VÁLLALJA…

 

Az alábbi videót érdemes végignézni. Sok tanulságot le lehet szűrni belőle.

loading...Abban mindenesetre egyetérthetünk, hogy a társadalmi katasztrófa (kilakoltatások, végrehajtások) első lépése az kell, hogy legyen, hogy azonnal be kell szüntetni a családok utcára dobását.
Ez után ráérünk keresni a felelősöket!

Szakács László beszélt egy nagyon fontos tényről. Mégpedig a Magyar kormány, illetve az EBRD között köttetett paktumról. Ezt a paktumot IDE KATTINTVA tudod elolvasni. Sok mindenre magyarázatot ad! Még akkor is, ha a nagy többség inkább elfordítja a fejét és nem akarja tudomást venni a paktum létéről.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
GYURCSÁNY NEM AKARTA A DEVIZAHITELEKET! ELŐKERÜLT EGY LEVÉL.
GYURCSÁNY NEM AKARTA A DEVIZAHITELEKET! ELŐKERÜLT EGY LEVÉL.

GYURCSÁNY NEM AKARTA A DEVIZAHITELEKET! ELŐKERÜLT EGY LEVÉL. [good_old_share] SOK ÉVE A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT. KINEK JELEZTE? MIÉRT ENGEDTE MÉGIS BANKOKNAK...

ISMÉT KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM?
ISMÉT KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM?

ISMÉT KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM? [good_old_share] A kilakoltatási moratórium visszaállítását követeli a Jobbik.   Természetesen a moratórium bevezetésével párhuzamosan szükséges egy intézkedési...

Close