A NAGY DEVIZAMUTYI

Menyhért Péter - A NAGY DEVIZAMUTYI.

A NAGY DEVIZAMUTYI

Pénzügyi rendszerünk jéghegye.


[good_old_share]

Kedves barátaim!A fejemben felfűződött egy láncra a devizacsaló bűnözés nagyságrendje, és napjaink csődtömege a brókerekkel és bankokkal.

A rendszerváltáskor a kommunista bankár elit átszivárgott a magánszférába: Belőlük lettek a bankelnökök, vezérigazgatók, és pénzügyi szakértők.
Megalakították a Magyar Bankszövetséget, hogy legyen egy kartell szervezet az érdekeik érvényesítése érdekében.
A Magyar Bankszövetség, és általa a kommunista bankárok írták – diktálták a magyar pénzügyi jogrendszer minden szabályát, törvényét, amit a tudatlan politikusok természetesen megszavaztak. Csodálkozunk azon, hogy nem létezett független bankfelügyelet; nem létezett pénzügyi fogyasztóvédelem?

A bankármaffiának nem érdeke a pontos szabályozás, a korrekt ellenőrzési jogok és kötelességek rendszere! Zavarosban, a „szerződési szabadság” ködös világában bármit és bármikor elértek!

Ez a szervezet 2004-re egy hatalmas, maffia szervezetté vált, vélelmezhetően don Csányi vezetésével. A deviza alapú csalás ennek a maffiának ezer milliárdos többlet bevételt jelentett!
Megvették az MSZP-t, szőröstül-bőröstül, Gyurcsányostul.
Megvették a kis pártokat a fekete pártpénzekkel, mutyi támogatásokkal.
Megvették Orbánt és Polt Pétert – s vele együtt az ügyészség apparátusát is.A jogilag szétzilált, hatástalan ellenőrzési rendszer mellett a bankármaffia így már büntetőjogilag is védetté vált.

A deviza csalás botrányból egyetlen menekülési esélyüket így biztosították: minden panaszt a polgári jog tehetetlen csatornájába tereltek. Csányi így már valóban ÉRINTHETETLENNÉ VÁLT.
Végül 2013.-ban megvették a teljes Fideszt is, Orbánostul-kétharmadostul.

Jól látható, ténnyé vált a Fidesz-vétel a 2013-as kormányzati ultimátum csendes elhalásával.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  

A banki elszámolási és forintosítási törvényalkotási-cirkuszban olyan gátlástalanul tiporták meg a hatályos magyar jogrendet, hogy ma már nem beszélhetünk jogállamról, jogbiztonságról. Üldözési mániám van?
Miért látom minden jelentős eseményen Orbán mellett Csányit is?

loading…


Butaság-e, hogy azt látom: Csányi a bábjátékos, és Orbán a Fidesz kétharmaddal együtt csak dróton rángatott figura? Csányi már eltávolított az útjából egy magyar miniszterelnököt – Medgyessy Pétert. Vajon, miért ne meneszthetné Orbánt is?Törvényszerű a magyar pénzügyi jogrendszer összeomlása?
Szerintem igen: a mai bűnök csak a jéghegy csúcsa!

Amíg az ország nem számoltatja el a bankármaffiát, és amíg nem tüntetik el a kommunista bankármaffia összes szereplőjét, addig a korrupt magyar politikai elit úgy táncol, ahogy ők fütyülnek! A magyar pénzintézeti rendszerben senkinek a pénze nincs biztonságban!
Akinek megtakarítása van, jobban teszi, ha kimenekíti.
Gondoljatok csak bele a politikai elit titkos nyugati bankszámláiba, offshore érdekeltségeikbe!
Orbán atyánk is minek járt Svájcban? Netán kivitte az otthon lopott szajrét?

Én abban is biztos vagyok, hogy ezek a lebukások Simicskához köthetők, hiszen jól látható, ahogy don csányi maffiája szorítja ki a hatalomból a fidesz oligarchákat. menyus

"Mindenki, aki elfogadja, hogy több a tartozása, mint a felvett kölcsöne, az olyan ostoba birka, hogy megérdemli a vágóhidat! 
A világon SEHOL ÉS SOHASEM LEHETSÉGES a fizetés mellett nagyobb a tartozás, mint a felvett összeg!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM