A NAGY DEVIZAMUTYI

A NAGY DEVIZAMUTYI

Pénzügyi rendszerünk jéghegye 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Kedves barátaim!

A fejemben felfűződött egy láncra a devizacsaló bűnözés nagyságrendje, és napjaink csődtömege a brókerekkel és bankokkal.

A rendszerváltáskor a kommunista bankár elit átszivárgott a magánszférába: Belőlük lettek a bankelnökök, vezérigazgatók, és pénzügyi szakértők.
Megalakították a Magyar Bankszövetséget, hogy legyen egy kartell szervezet az érdekeik érvényesítése érdekében.
A Magyar Bankszövetség, és általa a kommunista bankárok írták – diktálták a magyar pénzügyi jogrendszer minden szabályát, törvényét, amit a tudatlan politikusok természetesen megszavaztak. Csodálkozunk azon, hogy nem létezett független bankfelügyelet; nem létezett pénzügyi fogyasztóvédelem?A bankármaffiának nem érdeke a pontos szabályozás, a korrekt ellenőrzési jogok és kötelességek rendszere! Zavarosban, a „szerződési szabadság” ködös világában bármit és bármikor elértek!

Ez a szervezet 2004-re egy hatalmas, maffia szervezetté vált, vélelmezhetően don Csányi vezetésével. A deviza alapú csalás ennek a maffiának ezer milliárdos többlet bevételt jelentett!
Megvették az MSZP-t, szőröstül-bőröstül, Gyurcsányostul.
Megvették a kis pártokat a fekete pártpénzekkel, mutyi támogatásokkal.
Megvették Orbánt és Polt Pétert – s vele együtt az ügyészség apparátusát is.

A jogilag szétzilált, hatástalan ellenőrzési rendszer mellett a bankármaffia így már büntetőjogilag is védetté vált. A deviza csalás botrányból egyetlen menekülési esélyüket így biztosították: minden panaszt a polgári jog tehetetlen csatornájába tereltek. Csányi így már valóban ÉRINTHETETLENNÉ VÁLT.
Végül 2013.-ban megvették a teljes Fideszt is, Orbánostul-kétharmadostul.

Jól látható, ténnyé vált a Fidesz-vétel a 2013-as kormányzati ultimátum csendes elhalásával.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  

A banki elszámolási és forintosítási törvényalkotási-cirkuszban olyan gátlástalanul tiporták meg a hatályos magyar jogrendet, hogy ma már nem beszélhetünk jogállamról, jogbiztonságról. Üldözési mániám van?
Miért látom minden jelentős eseményen Orbán mellett Csányit is?

Butaság-e, hogy azt látom: Csányi a bábjátékos, és Orbán a Fidesz kétharmaddal együtt csak dróton rángatott figura? Csányi már eltávolított az útjából egy magyar miniszterelnököt – Medgyessy Pétert. Vajon, miért ne meneszthetné Orbánt is?Törvényszerű a magyar pénzügyi jogrendszer összeomlása?
Szerintem igen: a mai bűnök csak a jéghegy csúcsa!

Amíg az ország nem számoltatja el a bankármaffiát, és amíg nem tüntetik el a kommunista bankármaffia összes szereplőjét, addig a korrupt magyar politikai elit úgy táncol, ahogy ők fütyülnek!A magyar pénzintézeti rendszerben senkinek a pénze nincs biztonságban!
Akinek megtakarítása van, jobban teszi, ha kimenekíti.
Gondoljatok csak bele a politikai elit titkos nyugati bankszámláiba, offshore érdekeltségeikbe!
Orbán atyánk is minek járt Svájcban? Netán kivitte az otthon lopott szajrét?

Én abban is biztos vagyok, hogy ezek a lebukások Simicskához köthetők,hiszen jól látható, ahogy don csányi maffiája szorítja ki a hatalomból a fidesz oligarchákat. menyus

"Mindenki, aki elfogadja, hogy több a tartozása, mint a felvett kölcsöne, az olyan ostoba birka, hogy megérdemli a vágóhidat! 
A világon SEHOL ÉS SOHASEM LEHETSÉGES a fizetés mellett nagyobb a tartozás, mint a felvett összeg!
Mindenki, aki még arra is lusta, hogy az érdekei védelmében csatlakozzon az EGYETLEN FOLYAMATBAN LEVŐ deviza alapú csalás elleni bűnvádi eljáráshoz, az kénytelen lesz eltűrni, hogy a tőle eddig ellopott milliókat a forintosítással legalizálják.
A Közösségi Feljelentéshez csatlakozni csak a petermenyhert@gmail.com címre küldött Email segítségével lehet.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás