A MANIPULÁCIÓ MŰVÉSZETE-TE KÖNNYEN BEDŐLNÉL ENNEK A TRÜKKNEK?

A MANIPULÁCIÓ MŰVÉSZETE-TE KÖNNYEN BEDŐLNÉL ENNEK A TRÜKKNEK?

A MANIPULÁCIÓ MŰVÉSZETE-TE KÖNNYEN BEDŐLNÉL ENNEK A TRÜKKNEK?

Az értékes agyunk naponta manipulációnak van kitéve! – (videók a cikk alatt)

Nemrégiben az egyik legnagyobb videó megosztóra került Danny Blue „mentalista”, aki egy trükkel kápráztatja el Vágó Istvánt a Tudatfeletti című műsorában.

A módszer valóban önmagában is rendkívül érdekes, de bemutatja nekünk, hogy az emberi agy képek által mennyire manipulálható. A trükk mindannyiunk számára tanulságos lehet.

A rádió és tévéműsorok, amelyeket a média ránk zúdít az egyik legnagyobb manipuláció melegágyai. Itt fel szeretnénk hívni a figyelmet kereskedelmi televíziók „kanálisára”, ahonnan nyakló nélkül öntik rá a szennyet az agyunkra. Tulajdonképpen egy normális filmet meg sem lehet nézni, mert azt brutálisan felszabdalják a reklámokkal.

A háttérhatalom ezen a módszeren keresztül arra akarja rászedni az agyunkat, hogy mi is úgy gondolkodjunk, mint ők és fogyasszunk a végtelenségig! Ha nem vagyunk óvatosak, olyanok leszünk, mint az idomított jószágok, akik Pavlov kutyája módjára mindig ugyanabban az időpontban mennek enni. Sajnos itt azonban nem a hasunk, hanem az agyunk etetése zajlik!

Még a „vén rókának” számító Vágó István is bedőlt a trükknek, ami nem más, mint a szubliminális, azaz ingerküszöb alatti üzenetek befogadását jelenti.

Ha a problémát meg szeretnénk oldani, akkor nagy önuralomra van szükség a média szenny elutasítása értelmében. A saját értékrendjét maga az ember állítja fel, amellyel kapcsolatban mindenki saját ítélőképessége szerint dönthet!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM