A MANIPULÁCIÓ MŰVÉSZETE-TE KÖNNYEN BEDŐLNÉL ENNEK A TRÜKKNEK?

loading...

A MANIPULÁCIÓ MŰVÉSZETE-TE KÖNNYEN BEDŐLNÉL ENNEK A TRÜKKNEK?

Az értékes agyunk naponta manipulációnak van kitéve! – (videók a cikk alatt)

Nemrégiben az egyik legnagyobb videó megosztóra került Danny Blue „mentalista”, aki egy trükkel kápráztatja el Vágó Istvánt a Tudatfeletti című műsorában.

A módszer valóban önmagában is rendkívül érdekes, de bemutatja nekünk, hogy az emberi agy képek által mennyire manipulálható. A trükk mindannyiunk számára tanulságos lehet.

A rádió és tévéműsorok, amelyeket a média ránk zúdít az egyik legnagyobb manipuláció melegágyai. Itt fel szeretnénk hívni a figyelmet kereskedelmi televíziók „kanálisára”, ahonnan nyakló nélkül öntik rá a szennyet az agyunkra. Tulajdonképpen egy normális filmet meg sem lehet nézni, mert azt brutálisan felszabdalják a reklámokkal.

loading...

A háttérhatalom ezen a módszeren keresztül arra akarja rászedni az agyunkat, hogy mi is úgy gondolkodjunk, mint ők és fogyasszunk a végtelenségig! Ha nem vagyunk óvatosak, olyanok leszünk, mint az idomított jószágok, akik Pavlov kutyája módjára mindig ugyanabban az időpontban mennek enni. Sajnos itt azonban nem a hasunk, hanem az agyunk etetése zajlik!

Még a „vén rókának” számító Vágó István is bedőlt a trükknek, ami nem más, mint a szubliminális, azaz ingerküszöb alatti üzenetek befogadását jelenti.

Ha a problémát meg szeretnénk oldani, akkor nagy önuralomra van szükség a média szenny elutasítása értelmében. A saját értékrendjét maga az ember állítja fel, amellyel kapcsolatban mindenki saját ítélőképessége szerint dönthet!

Szólj hozzá

Hozzászólás