KUTYÁKKAL VÉGEZTETTE KI NAGYBÁTYJÁT KIM DZSONG UN

Igazán kreatív és különösen kegyetlen módon végeztette ki Észak-Korea ifjú diktátora zavaró nagybátyját: egy kutyafalkával tépette szét Csang Szung Taeket. 300 hivatalnok nézte végig, ahogy a 120 kiéhezett kutya szétmarcangolja az élő embert. 

A Daily Mail kínai források alapján számolt be az ókort idéző kivégzésről. Kim Dzsong Un már biztosan unalmasnak találta az országában napi rutinnak számító kivégzőosztagos sortüzet, így a decemberben árulásért elítélt Csang Szung Taeket meztelenre vetkőztetve 120 mérges kutya közé lökte egy ketrecbe, hogy azok élve tépjék szét. 


A kutyák már három napja éheztek, ebből fakadó jogos haragjukat pedig ki is töltötték a szerencsétlen áldozaton, teljesítve ezzel a diktátor óhaját. A kutyafalkának egy órára volt szüksége ahhoz, hogy teljesen szétmarcangolják a halálra ítélt Csang Szung Taeket. 

Az egész borzalmas kivégzést végignézték Észak-Koreai magas rangú vezetői és 300 hivatalnok is, akiket Kim Dzsong Un ezzel a "finom" gesztussal figyelmeztetett arra, hogy nem érdemes ujjat húzni vele. 

A fiatal diktátor a dél-koreai titkosszolgálat információi szerint részeg döntött nemrég arról, hogy nagybátyja két bizalmasának is halnia kell, mégpedig azért, mert ahogyan ezelőtt a nagybácsi is, többször megkérdőjelezték az észak-koreai rezsim vezetőjének parancsát, és a vezér nagybátyjához fordultak, hogy legyen hatással unokaöccsére.


Forrás: Kurír, YahooNEWSTheTelegraph

Szólj hozzá

Hozzászólás