KUTYÁKKAL VÉGEZTETTE KI NAGYBÁTYJÁT KIM DZSONG UN

KUTYÁKKAL VÉGEZTETTE KI NAGYBÁTYJÁT KIM DZSONG UN

Igazán kreatív és különösen kegyetlen módon végeztette ki Észak-Korea ifjú diktátora zavaró nagybátyját: egy kutyafalkával tépette szét Csang Szung Taeket. 300 hivatalnok nézte végig, ahogy a 120 kiéhezett kutya szétmarcangolja az élő embert. 

A Daily Mail kínai források alapján számolt be az ókort idéző kivégzésről. Kim Dzsong Un már biztosan unalmasnak találta az országában napi rutinnak számító kivégzőosztagos sortüzet, így a decemberben árulásért elítélt Csang Szung Taeket meztelenre vetkőztetve 120 mérges kutya közé lökte egy ketrecbe, hogy azok élve tépjék szét. 


A kutyák már három napja éheztek, ebből fakadó jogos haragjukat pedig ki is töltötték a szerencsétlen áldozaton, teljesítve ezzel a diktátor óhaját. A kutyafalkának egy órára volt szüksége ahhoz, hogy teljesen szétmarcangolják a halálra ítélt Csang Szung Taeket. 

Az egész borzalmas kivégzést végignézték Észak-Koreai magas rangú vezetői és 300 hivatalnok is, akiket Kim Dzsong Un ezzel a "finom" gesztussal figyelmeztetett arra, hogy nem érdemes ujjat húzni vele. 

A fiatal diktátor a dél-koreai titkosszolgálat információi szerint részeg döntött nemrég arról, hogy nagybátyja két bizalmasának is halnia kell, mégpedig azért, mert ahogyan ezelőtt a nagybácsi is, többször megkérdőjelezték az észak-koreai rezsim vezetőjének parancsát, és a vezér nagybátyjához fordultak, hogy legyen hatással unokaöccsére.


Forrás: Kurír, YahooNEWSTheTelegraph

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM