KUTYÁKKAL VÉGEZTETTE KI NAGYBÁTYJÁT KIM DZSONG UN

KUTYÁKKAL VÉGEZTETTE KI NAGYBÁTYJÁT KIM DZSONG UN

Igazán kreatív és különösen kegyetlen módon végeztette ki Észak-Korea ifjú diktátora zavaró nagybátyját: egy kutyafalkával tépette szét Csang Szung Taeket. 300 hivatalnok nézte végig, ahogy a 120 kiéhezett kutya szétmarcangolja az élő embert. 

A Daily Mail kínai források alapján számolt be az ókort idéző kivégzésről. Kim Dzsong Un már biztosan unalmasnak találta az országában napi rutinnak számító kivégzőosztagos sortüzet, így a decemberben árulásért elítélt Csang Szung Taeket meztelenre vetkőztetve 120 mérges kutya közé lökte egy ketrecbe, hogy azok élve tépjék szét. 

loading...


A kutyák már három napja éheztek, ebből fakadó jogos haragjukat pedig ki is töltötték a szerencsétlen áldozaton, teljesítve ezzel a diktátor óhaját. A kutyafalkának egy órára volt szüksége ahhoz, hogy teljesen szétmarcangolják a halálra ítélt Csang Szung Taeket. 

Az egész borzalmas kivégzést végignézték Észak-Koreai magas rangú vezetői és 300 hivatalnok is, akiket Kim Dzsong Un ezzel a "finom" gesztussal figyelmeztetett arra, hogy nem érdemes ujjat húzni vele. 

A fiatal diktátor a dél-koreai titkosszolgálat információi szerint részeg döntött nemrég arról, hogy nagybátyja két bizalmasának is halnia kell, mégpedig azért, mert ahogyan ezelőtt a nagybácsi is, többször megkérdőjelezték az észak-koreai rezsim vezetőjének parancsát, és a vezér nagybátyjához fordultak, hogy legyen hatással unokaöccsére.


loading...

Forrás: Kurír, YahooNEWSTheTelegraph

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ELHAGYJA AZ ORSZÁGOT AZ EZREDIK NŐVÉRKE
ELHAGYJA AZ ORSZÁGOT AZ EZREDIK NŐVÉRKE

Londonba költözik az ápolónő, akit celeb alázott, beteg pofozott és kórház vert át. Boruta Krisztina egy fővárosi kórház baleseti sebészetén...

100 ÉVES NEGATÍVOK AZ ANTARKTISZ JEGE ALATT!
100 ÉVES NEGATÍVOK AZ ANTARKTISZ JEGE ALATT!

100 éves negatívokat fedeztek fel az Antarktisz jege alatt Kutatások során került a felszínre az Antarktiszon az a 100 éves...

Close