MÁR AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN IS HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAKAT?

MÁR AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN IS HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAKAT?

MÁR AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN IS HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAKAT? [cn-social-icon]

European Parliament
The Chairman of Committee on Petitions
Mrs. Cecilia Wikström Petíció:    0153/2014 Tárgy:     Észrevétel petíció intézéséről

Tisztelt Elnök Úrhölgy! (levelezési részletek az oldal alján…felháborító!!)

Á.P. és társai, mint az Európai Unió polgárai jogi képviseletében – az eljárás során már csatolt ügyvédi meghatalmazással igazoltan – eljárva kézhez vettem 2015.04.09. kelt levelét, melyben értesített a petíció elfogadhatóságáról és kivizsgálásának megkezdéséről, ennek keretében az Európai Bizottsághoz történt megküldéséről, valamint csatolt egy közleményt az Európai Bizottság hasonló tárgyú petícióra adott válaszát.

Észrevételezem, hogy petíciónk nem hasonló a csatolt más ügyben adott válasszal érintett ügyhöz, ezért előre jelzem, hogy az ilyen formalitásokat az eljárás során a jövőben mellőzni szíveskedjen. A petíciónk tágabb és bővebb tiltakozásokat fogalmazott meg, ezért más, így a csatolt petícióhoz és arra adott válaszhoz nem hasonlítható:
(1)    Uniós alapszerződések (Szerződések) alapján megillető jog sérelme, ezek között a tilalmazott (adós)rabszolgaság sérelmét..(2)    Irányelv nem megfelelő implementálásával összefüggő sérelem, így különösen a befektetővédelmi normák félre tétele.
(3)    Uniós alapszerződés (Szerződés) megsértésével összefüggő sérelem, így különösen az Európai Központi Bank mulasztása, ezért petíciónkat nyomatékosan kérem, hogy a központi banknak is megküldeni szíveskedjen.

Petíciós Bizottság előtti nyilvános meghallgatást és széleskörű alapos kivizsgálást követelünk, mert az Európai Unió illetékesei részéről az ügy elkendőzésére irányuló nyilatkozatokat észlelünk. Magyarország-Dunaharaszti, 2015. április 17.
Tisztelettel: Á.P. és társai az Európai Unió polgárai jogi képviseletében dr. Kriston István ügyvéd európajogi (pénzügyi) szakjogász

EMLÉKEZET FRISSÍTŐ: Dr. Kriston István európajogi (pénzügyi) szakjogász a Magyar „deviza”-„hitelesek” védelme érdekében az Európai Bírósághoz fordult.
TÁRGY: – Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges – mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal.

Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak. <<<FONTOS! OSZD MEG EZT A CIKKET MINÉL TÖBB ISMERŐSÖDDEL! >>>

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM