A HAZA NEM ELADÓ (video)

Kásler Árpád-Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Az Önök feladata és felelőssége, hogy továbbadják ezt a filmet ismerőseiknek. Kérek mindenkit, hogy legalább egy példányba másolja le DVD formátumban úgy, hogy DVD lejátszón is megnézhető legyen és adják oda olyannak, akinek nincs számítógépe, vagy internet hozzáférése. Az idő rövidsége miatt nem tudom lefedni az országjárásom keretén belül a városok nagy részét. Ha Önök ezt az ismeretterjesztő filmet sokszorosítják és továbbadják ismerőseiknek, azzal a kéréssel, hogy ők is adják tovább, akkor rövid időn belül el lehet jutni százezrekhez, vagy milliókhoz.

loading...

Ezt a háborút nem a lőfegyverek fogják eldönteni elsősorban, ez egy információs háború. Ebben Önök kiváló, hazamentő szerepet tölthetnek be. A Haza oltalma mindenkinek a kötelessége, tegyünk meg mindent érte, hogy élhető országban éljünk, biztosítva a jövő nemzedékek számára is az életfeltételeket.

Kásler Árpád


DVD-ISO formátum letöltése: A HAZA NEM ELADÓ I.iso (4,5 GB)

A DVD lemez megírásának menete:
• Töltsük le a DVD képfile-t a fenti linkről
• Egy arra alkalmas program segítségével (NERO Burning Rom, Alcohol 120, Deep Burner Free (ingyenes), Ashampoo Burning Strudio Free (ingyenes), InfraRecorder (ingyenes/ajánlott)) DVD kép felírása (egyes programokban másként is nevezhetik: Képfájl írása, ISO írása, Disk-image írása stb.) menüpont segítségével a letöltött képfile-t egy DVD–R típusú lemezre írjuk.
• Fontos, hogy DVD–R legyen a lemez, mert az asztali lejátszók egy része a DVD+R lemezeket nem ismeri fel.
• Íráskor a lehető leglassabb írási sebességet válasszuk, hogy a lemezt a régebbi asztali lejátszók is képesek legyenek fogadni, és tartósabb lemezt nyerhessünk.

loading...

Fontos, hogy a DVD képfile-t képként írjuk ki, mert az ISO file közvetlenül egyetlen eszközön sem olvasható!


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Április 21.-ÖSSZEFOG A NEMZET!

A mai napon befejeztük a toborzó és ismeretterjesztő filmünk forgatását. Előreláthatólag egy héten belül közzétesszük. A cikkek írására az elkövetkezendő...

KIFIZETI AZ ÁLLAM AZ EGYHÁZAK ADÓSSÁGÁT

A református egyház központilag vett fel többmilliárdos devizahitelt Mintegy 14,3 millió svájci frank devizahitele van jelenleg a Magyarországi Református Egyháznak,...

Close