A „DEVIZÁS” DEMONSTRÁCIÓ

A „DEVIZÁS” DEMONSTRÁCIÓ.

A „DEVIZÁS” DEMONSTRÁCIÓ

Hamarosan újra indulnak a végrehajtások. Több mint 115.000 ingatlan van kijelölve jelenleg kényszerértékesítésre.

A bankok a kormánnyal kötött első megállapodásban vállalták, hogy 2015-ig előre meghatározott kvóta alapján jelölnek ki kényszer-értékesítésre ingatlanokat. A kényszerértékesítéseket korlátozó kvóta 2015. január elsejétől megszűnik. Pár hét múlva jöhet tehát korlátlanul a bankrendszer bosszúja.

December 19-én az Egymillióan a devizaadósok igazságáért Közösségi oldal szervezésében demonstrációt tartottak. Részlet a demonstrációból:A szervezők üzenete: Mindenkinek köszönjük a részvételt, a résztvevőknek, segítségnyújtóknak, a hangosítónak, felszólalóknak egyaránt. Folytatása következik….

Emlékeztetőül, az alábbi követelésekért toborzunk:
. A devizakövetelést jogtalannak tartjuk az elmúlt évek során feltárt bizonyítékok alapján. Csak a ténylegesen felvett és felhasznált forintösszeg alapján vagyunk hajlandók elszámolni!
2. Bírósági végrehajtóknak, és kényszerintézkedéseknek a rendezésben helye nincs. Követeljük minden bírósági végrehajtás leállítását!
3. Követeljük, hogy azonnal töröljenek el minden követelést az ingatlanukat már elvesztett adósokkal szemben, valamint vagyonvesztés esetén a kártérítés lehetőségét hagyják nyitva számukra!
4. A devizahiteles pert vesztett adósoknak adjanak felmentést a NAV-nak fizetendő perilleték, és az ellenfélenk fizetendő perköltség alól, melyek súlyos, milliós plusz terhek lehetnek!
5. Bankkorlátozó hiteltörvényt követelünk, melynek része az elsétálási jog, és a magáncsőd is!6. Mindezekről nyilvános, és háromoldalú tárgyalásokat (adósok delegált képviselői, kormány, Bankszövetség) követelünk, a követelések alapján!
December 19.-én tartottunk egy demonstrációt, január végére tervezzük a következőt. Nem a bankok, nem a kormány, nem a rengeteg egyéb dolog ellen demonstrálunk, hanem a bénító közöny ellen. És a követeléseinkért. Toborzunk.
A világot nem akarjuk megváltani, de magunkat az adósrabszolgaságból igen. Nem húsz év múlva, hanem most!
Ha győzünk, a nép levonja a következtetéseket, mire lehet képes, ha egy probléma mentén össze tud fogni. És akkor majd jönnek más ügyek is.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM