A „DEVIZÁS” DEMONSTRÁCIÓ

A „DEVIZÁS” DEMONSTRÁCIÓ.

A „DEVIZÁS” DEMONSTRÁCIÓ

Hamarosan újra indulnak a végrehajtások. Több mint 115.000 ingatlan van kijelölve jelenleg kényszerértékesítésre.

A bankok a kormánnyal kötött első megállapodásban vállalták, hogy 2015-ig előre meghatározott kvóta alapján jelölnek ki kényszer-értékesítésre ingatlanokat. A kényszerértékesítéseket korlátozó kvóta 2015. január elsejétől megszűnik. Pár hét múlva jöhet tehát korlátlanul a bankrendszer bosszúja.

December 19-én az Egymillióan a devizaadósok igazságáért Közösségi oldal szervezésében demonstrációt tartottak. Részlet a demonstrációból:A szervezők üzenete: Mindenkinek köszönjük a részvételt, a résztvevőknek, segítségnyújtóknak, a hangosítónak, felszólalóknak egyaránt. Folytatása következik….

Emlékeztetőül, az alábbi követelésekért toborzunk:
. A devizakövetelést jogtalannak tartjuk az elmúlt évek során feltárt bizonyítékok alapján. Csak a ténylegesen felvett és felhasznált forintösszeg alapján vagyunk hajlandók elszámolni!
2. Bírósági végrehajtóknak, és kényszerintézkedéseknek a rendezésben helye nincs. Követeljük minden bírósági végrehajtás leállítását!
3. Követeljük, hogy azonnal töröljenek el minden követelést az ingatlanukat már elvesztett adósokkal szemben, valamint vagyonvesztés esetén a kártérítés lehetőségét hagyják nyitva számukra!
4. A devizahiteles pert vesztett adósoknak adjanak felmentést a NAV-nak fizetendő perilleték, és az ellenfélenk fizetendő perköltség alól, melyek súlyos, milliós plusz terhek lehetnek!
5. Bankkorlátozó hiteltörvényt követelünk, melynek része az elsétálási jog, és a magáncsőd is!6. Mindezekről nyilvános, és háromoldalú tárgyalásokat (adósok delegált képviselői, kormány, Bankszövetség) követelünk, a követelések alapján!
December 19.-én tartottunk egy demonstrációt, január végére tervezzük a következőt. Nem a bankok, nem a kormány, nem a rengeteg egyéb dolog ellen demonstrálunk, hanem a bénító közöny ellen. És a követeléseinkért. Toborzunk.
A világot nem akarjuk megváltani, de magunkat az adósrabszolgaságból igen. Nem húsz év múlva, hanem most!
Ha győzünk, a nép levonja a következtetéseket, mire lehet képes, ha egy probléma mentén össze tud fogni. És akkor majd jönnek más ügyek is.

Facebook hozzászólások
loading...