A DEVIZAKÁROSULTAK SZÁMÁRA LÉTEZIK A JOGÁLLAM?

A DEVIZAKÁROSULTAK SZÁMÁRA LÉTEZIK A JOGÁLLAM?

A DEVIZAKÁROSULTAK SZÁMÁRA LÉTEZIK A JOGÁLLAM?

[good_old_share]

A jogállamot nem lehet aládúcolni, ha "beszakadt"!

 

Grell Antal – Nem  is tudom, hol kezdjem, hiszen mára ki lehet jelenteni, hogy a bérből és  fizetésből való megélhetés csak illúzió.  Mint, ahogy az is, mely  szerint a parlamentben azért vannak "megválasztott" képviselők, hogy a  lakosság érdekeit azaz Magyarország, a magyar emberek érdekeit védjék,  lehetőségeikhez mérten mindent elkövessenek az életszínvonal emelkedése  érdekében.

loading...

E-helyett mi történik?
Tisztelt honfitársaim soha nem képviseltek  magukon kívül semmit. Tették mindezt pusztán azért, mert büntetőjogi  felelősségüket soha nem akarták és nem akarják vállalni, a mindenkori  ellenzék pedig inkább zsarolásra kívánja felhasználni a birtokukba  került információkat.

Miközben jól elvannak egymás zsarolásával, addig a lakosság szenved  sorsára hagyva. Bár azért a milliárdokat elsikkasztó politika, azért a  pénzügyi stabilitást megőrizve, óvva évről évre újabb sarcokat vett ki,  hogy mint indokolni szokták elkerüljék az államcsődöt.

Ezzel talán önmagában nem is lenne semmi gond, csak egy "aprócska"  probléma van az "önzetlen" aggódással.

2004-óta a tolvajok és  uzsorások fellegvárává vált Magyarország. Válhatott hiszen a puszta  nyereségvágy mindig legyőzte a józan észt, amikor pedig már a tönk  szélére sodorták az ország pénzügyi stabilitását, mindig volt valaki,  aki történelmet, legendát, igazságot, "csinálni" beszédet mondani  kívánt.   Vak vagy éppen illúziókat dédelget az aki abban reménykedik, hogy ha  nem válik be az egyik fél, majd a másik, segít, megoldja, elkergeti, felelősségre vonja. Marhaság!

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A devizában való nyilvántarthatóság, azaz a befektetési pénzügyi  termék, melyet becsomagolva, rejtve, burkoltan (csak, hogy senki meg ne  tudja) kölcsönszerződéseknek álcázva vezették be a magyar pénzpiacokra.

Csak és kimondottan az államcsőd  és a gátlástalan tolvaj Magyar Állam  képviseletének büntetőjogi felelősségének elkerülése érdekében.

Sokan örültek a szakértői kormányzatnak, Bajnai és Oszkó, Simor  "ország-talpra állító" propagandájában, pedig semmi újat nem találtak ki. 

Miután 2010-ben  "elbuktak" Oszkó Péter az OTP  A Treasury számos pénzpiaci és  derivatív termékeket kínáló az árfolyam- és kamatkockázat csökkentését  szakosodott csoportjánál kapott állást.   Simor miután elvégezte az "ingyen ebéd hadműveletet" megkapta jutalmát és békével távozhatott.   
Az ország lakossága azt gondolta,  na végre eltakarodtak azok, akik  kitervelték, előkészítették, végrehajtották, majd akadálymentesítették a  (köznyelven devizahitelezést) és jönnek a "megmentők", azaz a messiások.  (kormányváltás kétharmaddal)

Na nekik kellett a legnagyobbat csalódniuk, hiszen ehhez szükséges  lett volna bejelenteni Magyarországon 2010-ben az államcsődöt. De  legkésőbb 2011-ben, amikor a pénzügyi stabilitás egyik oszlopát, azaz a  nagy tőkével és pénzügyi tartalékokkal rendelkezőket a végtörlesztéssel  "kivonták" a jól "megkomponált" állami fedezettel történő uzsora alól, magára hagyva a lakosság azon rétegét, akik, ha megfeszülnek sem tudják  teljesíteni a kiesett bevételi forrásokat.

Miközben írom ezeket a sorokat forog a gyomrom, mély undorral gondolok minden egyes "parlamentaristára" !   

Ki látott molinókat kifeszítő, lufikat eregető, transzparensekkel  tiltakozó parlamenti képviselőknek nevezett szövethalmazokat a devizahiteles törvényalkotási dömping közben!   Én nem láttam. A tiszteletre méltóságot nyomokban sem tartalmazók  tették mindezt (ki gondolná) az államcsőd elkerülése és a pénzügyi  stabilitás megőrzése érdekében.

(Csak egy "probléma", azaz egy "porszem" került a gépezetbe, mely egyre  nagyobb sziklává, lassan, de biztosan megkerülhetetlen heggyé tornyosul a  szerencsétlenjei útjába.)   

Én jól tudom, hogy fogy a türelem és egyre feszültebb a  helyzet, nem csak a hazai, hanem a nemzetközi is, de nem lehet a fejjel a  falnak csapódni, hiszen nem gondolja senki, hogy van a Parlamentben egy  párt is aki ne tudná és ezért ne fedezné a történteket.

Kedves sorstársaim, értem, tudom és bőrömön nagyon is megélem azt az  ellehetetlenült és jogfosztott állapotot, élethelyzetet amibe  belekényszerítettek minket, de azt is látom, hogy nincs tovább.
Egy dolog miatt lehet húzni az időt, ez pedig nem más, mint az, hogy  5.000-10.000-15.000 ember miatt nem fogják bevallani az államcsődöt! 
(5000- felfigyel a sajtó……10.000 megretten a közélet—–15.000  megkerülhetetlenné válsz—-100.000, nem kérsz, hanem követelsz!)  

Tehát nagyban befolyásolja az elkövetkezendő időkben  megszületendő döntéseket  a lakosság aktivizálódása vagy éppen  hallgatása. Nem utolsó sorban mindenki tevékenységének körét szűkíteni vagy  korlátozni fogja. Nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja mindenki a  "félbolondok" szereplési vágyából és nem tényekről elkövetett  nyilatkozatait a kitiltás ügyében, mert a valós ok az Amerika pénzügyi  sérelme!

Ezzel viszont zsarolhatóvá vált a Magyar Állam és nem  vagyok arról meggyőződve, hogy csak és kimondottan a jogi megoldásokban  gondolkodik Amerika!

Ismételten ki kell jelenteni, hogy a jegybank és a Magyar Állam elévülhetetlen bűnei miatt, kártalanítási kötelezettség terheli! 

Grell Antal
B.É.CS.
ui_az MNB monetáris politikája, valójában a sterilizált tőkeáramlásról szól (IMF) Nem volt és nincs géniusz a jegybankban, pusztán bűnözők!

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZAKÁROSULTAK ÁLLJÁK A BANK FOGADÁSÁT?
A DEVIZAKÁROSULTAK ÁLLJÁK A BANK FOGADÁSÁT?

A DEVIZAKÁROSULTAK ÁLLJÁK A BANK FOGADÁSÁT? [good_old_share] Járvás Éva - Mi bukhat ki, ha tömegesen számonkérjük a helyes kölcsönszámítást a...

HOGY JUTOTTUNK IDÁIG? DEVIZAHITELES ÖSSZEFOGLALÓ.
HOGY JUTOTTUNK IDÁIG? DEVIZAHITELES ÖSSZEFOGLALÓ

HOGY JUTOTTUNK IDÁIG? DEVIZAHITELES ÖSSZEFOGLALÓ [good_old_share] Egy rövid összefoglaló, melyet azoknak is érdemes megnézni, akiknek nincs "deviza"-hitele. Ne maradj le...

Close