Támadásban a Koppány csoport – minden bankot betámadnak ami útba esik

Támadásban a Koppány csoport – minden bankot betámadnak ami útba esik

Rendőri kísérettel halad a Koppány csoport aktivistáiból álló tömeg.
Minden bank előtt megállnak és az egész kirakatot leragasztják szidalmazó, megszégyenítő szöveggel ellátott plakátokkal.


A csoport jelenleg a Margit Körúton halad és az AXA Bankot tapétázza.
A tegnapi napon a Magyar Kormány felszólította a bankokat, hogy módosítsák a devizahitel szerződéseket az ügyfelek javára. De ez a bejelentés egyáltalán nem jelent megoldást a devizahitel adósok szerint, viszont a kormány számára tökéletes időhúzásnak.

A devizahitelesek egyik csoportja – Kásler Árpád vezetésével a napokban a Hágai Bíróságnál feljelentette a devizahitelezés ügyében a jelenlegi és volt politikusokat, valamint azokat akik tehettek volna, de nem tettek semmit a kisemmizés ellen. Kásler Árpád és a BÁÉSZ pár nappal ezelőtt Nemzetgyűlést tartott, majd spontán akcióként lezárták az Astoriát, ezzel a fél város megbénult.
A Koppány csoport inkább radikális eszközökhöz nyúl és az utcán mozgósít és fizikailag támadja a bankfiókokat. A bankok a támadás idejére kénytelenek az érintett fiókokat bezárni.

A devizahitel adósok szerint ez még csak a kezdet, ha a bankok nem állítják le a kilakoltatásokat, valamint nem kárpótolják a családokat, még ennél is radikálisabb cselekedetekre lehet számítani a közeljövőben.


A Koppány csoport emberei először az AXA Bank melletti “KP.hu – Készházportál” bemutatótermet is teleplakátolták. Az irodából miután egy hölgy jelezte, hogy ez nem bank, hiszen az a szomszédban található – mindegy egyes plakátozó Koppány csoport tag egy emberként elnézést kért a Kp.hu helyszínen tartózkodó kolléganőjétől. Ebből is látszik, hogy nem lehet a bunkó, böszme jelzőket rábiggyeszteni minden megmozdulásra. Egyszerűen elkeseredett emberekből álló csoport ez. A többségüknek a bankjuk már a lakásukat is elvette és nem marad más fórum számukra csak az utca, mivel minden jogi lehetőség kimerült hazánkban.

Forrás: hír ma
Szólj hozzá

Hozzászólás