Támadásban a Koppány csoport – minden bankot betámadnak ami útba esik

Támadásban a Koppány csoport – minden bankot betámadnak ami útba esik

Támadásban a Koppány csoport – minden bankot betámadnak ami útba esik

Rendőri kísérettel halad a Koppány csoport aktivistáiból álló tömeg.
Minden bank előtt megállnak és az egész kirakatot leragasztják szidalmazó, megszégyenítő szöveggel ellátott plakátokkal.


A csoport jelenleg a Margit Körúton halad és az AXA Bankot tapétázza.
A tegnapi napon a Magyar Kormány felszólította a bankokat, hogy módosítsák a devizahitel szerződéseket az ügyfelek javára. De ez a bejelentés egyáltalán nem jelent megoldást a devizahitel adósok szerint, viszont a kormány számára tökéletes időhúzásnak.

A devizahitelesek egyik csoportja – Kásler Árpád vezetésével a napokban a Hágai Bíróságnál feljelentette a devizahitelezés ügyében a jelenlegi és volt politikusokat, valamint azokat akik tehettek volna, de nem tettek semmit a kisemmizés ellen. Kásler Árpád és a BÁÉSZ pár nappal ezelőtt Nemzetgyűlést tartott, majd spontán akcióként lezárták az Astoriát, ezzel a fél város megbénult.
A Koppány csoport inkább radikális eszközökhöz nyúl és az utcán mozgósít és fizikailag támadja a bankfiókokat. A bankok a támadás idejére kénytelenek az érintett fiókokat bezárni.

A devizahitel adósok szerint ez még csak a kezdet, ha a bankok nem állítják le a kilakoltatásokat, valamint nem kárpótolják a családokat, még ennél is radikálisabb cselekedetekre lehet számítani a közeljövőben.


A Koppány csoport emberei először az AXA Bank melletti “KP.hu – Készházportál” bemutatótermet is teleplakátolták. Az irodából miután egy hölgy jelezte, hogy ez nem bank, hiszen az a szomszédban található – mindegy egyes plakátozó Koppány csoport tag egy emberként elnézést kért a Kp.hu helyszínen tartózkodó kolléganőjétől. Ebből is látszik, hogy nem lehet a bunkó, böszme jelzőket rábiggyeszteni minden megmozdulásra. Egyszerűen elkeseredett emberekből álló csoport ez. A többségüknek a bankjuk már a lakásukat is elvette és nem marad más fórum számukra csak az utca, mivel minden jogi lehetőség kimerült hazánkban.

Forrás: hír ma
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM