KÁSLER ÁRPÁD MUNKÁSSÁGÁRÓL

KÁSLER ÁRPÁD MUNKÁSSÁGÁRÓL.

Kásler Árpád, a Haza Nem Eladó Mozgalom vezetője Megpihenni című írásával leköszönt.

Úgy tűnik, hogy most kivonul a közéletből de, hogy visszatér-e azt nem tudhatjuk biztosan. Ami biztos, hogy alaposan megosztotta a „deviza”-„hitelesek” táborát. Sokan kiálltak mellette, de sokan támadták is. 
Gondolatébresztőnek szánva közzétesszük Nagy Éva írását: 

Éva Nagy: Kedves László! Kedves Mindenki! 
Én nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki ügyünkért bármit is tett.
Megköszönöm minden devizahiteles szervezet munkáját az értünk folytatott küzdelemben. 

loading...


Ebből kimagaslik a Pitte, aki júliusban hozta meg az áttörést, de legkiemelkedőbb Kásler Árpád személye. Azért, mert ő minden fronton támadott: 5 éve perel, és az ügye országhatáron átívelő, és többről szól, mint az árfolyamrés, az egész devizának nevezett szemfényvesztésről szól, csak ezt az EB nem merte kimondani, hanem visszautalta azzal, hogy egyétek meg, amit főztetek.
Az ő perének eredménye hozza meg a megoldást a devizahiteles problémára.

De Kásler nemcsak a jog eszközével harcolt, és túl azon, hogy számtalan feljelentést tett az Ügyészségnek, és felvilágosító munkát végzett Judittal, harcba hívta a devizahiteleseket a Haza nem eladó mozgalom élén.

A mozgalom nagyon sikeres volt, és 2013.áprilisában érte el a csúcspontját.

Sajnos közben a devizahiteles kérdés háttérbe szorult a Szent Korona tan hirdetésével, és ettől megtorpant az ígéretes mozgalom.

loading...

A népbutítás részeként az iskolában a Szent Korona tant nem tanítják, és ezért ezt nem ismerik az emberek, és nem értik, és ezzel elbizonytalanította tömegbázisát.
Csodabogárnak tartották.
És ezzel a tannal már körvonalazódott a jövő a párttá alakulás irányába, ami szerintem óriási szakmai hiba volt.

Megosztotta a korábban mellé állt devizahiteleseket, és sokan emiatt pártoltak el tőle.

De egy biztos, ő volt az, aki a legnagyobb kihívást jelentette a hatalom számára.
Mert nagy formátumú ember volt, és rendelkezett azon képességgel, hogy meg tudta szólítani, az embereket, sőt mi több, egyedül ő volt az, aki erőt képviselve harcba tudta hívni az embereket.
20.000 embert vitt ki 2013.április 21-én a Hősök terére, és maroknyi csapatával -500 fővel- 2013.augusztus 20-án elfoglalta az Astoriát, és megbénította a főváros közlekedését.


Sajnos őt is utolérte a devizahitelesek végzete, a nemtelen támadások sorozata hitelesek részéről is, belülről is, kívülről is.

De ki merem jelenteni, hogy hibái, tévedései ellenére ő tette értünk a legtöbbet.
Ő képviselte azt az erőt, akitől a hatalom félt. Ezért nem hívták a médiába. Veszélyes lett volna a jelenléte, és sokszorosára nőtt volna a támogatottsága.Ezért tiltották le mind a tv-ből, mind a sajtóból. Szent Korona tan nélkül már győzhettünk is volna a vezetésével.

A leköszönő levelét itt olvashatod: KÁSLER ÁRPÁD: MEGPIHENNI…

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÖT ÉV RENDSZERES FIZETÉS UTÁN SE AUTÓ, SE PÉNZ!
ÖT ÉV RENDSZERES FIZETÉS UTÁN SE AUTÓ, SE PÉNZ

ÖT ÉV RENDSZERES FIZETÉS UTÁN SE AUTÓ, SE PÉNZ Végtelen történet, avagy meddig hosszabbítható egyoldalúan egy hitelszerződés? Öt év rendszeres...

A RENDSZER BUKÁSA? TOTÁLIS ÖSSZEOMLÁST JÓSOL A JEGYBANKELNÖK
A RENDSZER BUKÁSA? TOTÁLIS ÖSSZEOMLÁST JÓSOL A JEGYBANKELNÖK

Totális összeomlást jósol a jegybankelnök.  Szokatlanul éles jóslatot fogalmazott meg a brit jegybank elnöke egy nyilvános fórumon: ha a dolgok...

Close