A BANKOK VÉLEMÉNYE NEM TÖRVÉNY!

A BANKOK VÉLEMÉNYE NEM TÖRVÉNY!
loading...

A BANKOK VÉLEMÉNYE NEM TÖRVÉNY!


A bankok mantrái, a bankok véleménye, a bankok törvénytelen viselkedése nem törvény. Senkit nem kötelez semmire. – Járvás Éva.

Letölthető nyomtatvány az oldal alsó részén!

 

Ami kötelez az a hatályos törvények a + jogviszony. Így együtt.
Te teljesítetted.                                                                   

Bank nem.

loading...

A Bank a 2000. évi C. tv. megsértésével gazdasági bűncselekményt követett el ügyfelei kárára.

Ajánlom figyelmetekbe az áldozatvédelmi törvényt.

2005. évi CXXXV. tv.

"1. §2 (1) E törvény alkalmazásában áldozat a Magyarország területén elkövetett bűncselekmény és a Magyarország területén elkövetett tulajdon elleni szabálysértés természetes személy sértettje, valamint az a természetes személy, aki a Magyarország területén elkövetett bűncselekmény vagy a Magyarország területén elkövetett tulajdon elleni szabálysértés közvetlen következményeként hátrányt, így különösen testi vagy lelki sérülést, érzelmi megrázkódtatást, illetve vagyoni kárt szenvedett el, ha

a) magyar állampolgár,

(3) Az e törvény szerinti áldozatsegítő szolgáltatás és állami kárenyhítés (a továbbiakban együtt: támogatás) az áldozatot akkor is megilleti, ha

a) bűncselekmény esetén
4. § (1)9 Az állam az áldozat számára, szükségleteinek felmérését követően, azokhoz igazodóan szolgáltatást nyújt. E törvény alapján a szolgáltatások az alábbiak:

a) érdekérvényesítés elősegítése,

b) azonnali pénzügyi segély,

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

(3)11 Azonnali pénzügyi segélyként az áldozatsegítő szolgálat fedezi az áldozat lakhatással, ruházkodással, élelmezéssel és utazással kapcsolatos, valamint a gyógyászati és kegyeleti jellegű rendkívüli kiadásait akkor, ha a bűncselekmény vagy a tulajdon elleni szabálysértés következtében az áldozat ezen kiadások megfizetésére nem képes. A segély legmagasabb összege az alapösszeggel egyezik meg. Az alapösszeg mértéke a tárgyévet megelőző második év – a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett – nemzetgazdasági bruttó havi átlagkeresetének 43 százaléka."

Érdemes beleolvasgatni és élni a jogainkkal.

loading…


Jogászok és jog-olvasottak, jog-tapasztalatak hozzászólásban segítsetek kidolgozni az állami kártérítés igénylésének módját.

Elsőként minden devizaadós kérheti az államtól az áldozattá nyilvánítását továbbá jogi és anyagi megsegítését. Itt a nyomtatvány. Kitöltöd, hivatkozz az áldozatvédelmi törvényre, és juttasd el az Igazságügyi Minisztériumba. Mellékelni lehet az ügyészségnek írt Nyílt levelem. IM címe: 1055 Budapest, Kossuth tér 4.

Ha elég sokan elküldjük, akkor ez is felér egy tüntetéssel. Kezdj hozzá! Így szerezhetsz húsvéti meglepetést Trócsányinak. – Járvás Éva.

loading…


Read previous post:
BÍRÓ ICA-ÍGY ÖL A DEPRESSZIÓ.
BÍRÓ ICA-ÍGY ÖL A DEPRESSZIÓ.

BÍRÓ ICA-ÍGY ÖL A DEPRESSZIÓ. A Bankárkormány által elkövetett álldeviza csalás, a végrehajtások és kilakoltatások, otthonaiktól fosztják meg a családokat,...

FELVÁLLALOM A BANKOK KICSINÁLÁSÁT!
FELVÁLLALOM A BANKOK KICSINÁLÁSÁT!

FELVÁLLALOM A BANKOK KICSINÁLÁSÁT! "Ha Önök közül sokan megkeresnek, akkor felvállalom a bankok kicsinálását!!! Ki akarja?" - Vezér-Szörényi László ....

Close