A BANKOK VÉLEMÉNYE NEM TÖRVÉNY!

A BANKOK VÉLEMÉNYE NEM TÖRVÉNY!

A BANKOK VÉLEMÉNYE NEM TÖRVÉNY!

[good_old_share]


A bankok mantrái, a bankok véleménye, a bankok törvénytelen viselkedése nem törvény. Senkit nem kötelez semmire. – Járvás Éva.

Letölthető nyomtatvány az oldal alsó részén!

 

Ami kötelez az a hatályos törvények a + jogviszony. Így együtt.
Te teljesítetted.                                                                   

Bank nem.

A Bank a 2000. évi C. tv. megsértésével gazdasági bűncselekményt követett el ügyfelei kárára.

Ajánlom figyelmetekbe az áldozatvédelmi törvényt.

2005. évi CXXXV. tv.

"1. §2 (1) E törvény alkalmazásában áldozat a Magyarország területén elkövetett bűncselekmény és a Magyarország területén elkövetett tulajdon elleni szabálysértés természetes személy sértettje, valamint az a természetes személy, aki a Magyarország területén elkövetett bűncselekmény vagy a Magyarország területén elkövetett tulajdon elleni szabálysértés közvetlen következményeként hátrányt, így különösen testi vagy lelki sérülést, érzelmi megrázkódtatást, illetve vagyoni kárt szenvedett el, ha

a) magyar állampolgár,

(3) Az e törvény szerinti áldozatsegítő szolgáltatás és állami kárenyhítés (a továbbiakban együtt: támogatás) az áldozatot akkor is megilleti, ha

a) bűncselekmény esetén
4. § (1)9 Az állam az áldozat számára, szükségleteinek felmérését követően, azokhoz igazodóan szolgáltatást nyújt. E törvény alapján a szolgáltatások az alábbiak:

a) érdekérvényesítés elősegítése,

b) azonnali pénzügyi segély,

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

(3)11 Azonnali pénzügyi segélyként az áldozatsegítő szolgálat fedezi az áldozat lakhatással, ruházkodással, élelmezéssel és utazással kapcsolatos, valamint a gyógyászati és kegyeleti jellegű rendkívüli kiadásait akkor, ha a bűncselekmény vagy a tulajdon elleni szabálysértés következtében az áldozat ezen kiadások megfizetésére nem képes. A segély legmagasabb összege az alapösszeggel egyezik meg. Az alapösszeg mértéke a tárgyévet megelőző második év – a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett – nemzetgazdasági bruttó havi átlagkeresetének 43 százaléka."

Érdemes beleolvasgatni és élni a jogainkkal.

loading…


Jogászok és jog-olvasottak, jog-tapasztalatak hozzászólásban segítsetek kidolgozni az állami kártérítés igénylésének módját.

Elsőként minden devizaadós kérheti az államtól az áldozattá nyilvánítását továbbá jogi és anyagi megsegítését. Itt a nyomtatvány. Kitöltöd, hivatkozz az áldozatvédelmi törvényre, és juttasd el az Igazságügyi Minisztériumba. Mellékelni lehet az ügyészségnek írt Nyílt levelem. IM címe: 1055 Budapest, Kossuth tér 4.

Ha elég sokan elküldjük, akkor ez is felér egy tüntetéssel. Kezdj hozzá! Így szerezhetsz húsvéti meglepetést Trócsányinak. – Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM