HELYREIGAZÍTÁS ÉS CÁFOLAT A CIVIL HETESNÉL A KITILTÁSI BOTRÁNY KAPCSÁN

HELYREIGAZÍTÁS ÉS CÁFOLAT A CIVIL HETESNÉL A KITILTÁSI BOTRÁNY KAPCSÁN.

HELYREIGAZÍTÁS ÉS CÁFOLAT A CIVIL  HETESNÉL A KITILTÁSI BOTRÁNY KAPCSÁN

 

Amint arról korábban beszámoltunk, a civilhetes oldalán megjelent egy lista, amely a- civilhetes szerkesztősége szerint az amerikai kitiltási ügy Magyar érintettjeinek névsorát tartalmazta.

A lista máris változott, mert a mai napon a Civilhetes az alábbi közleményt tette közzé:

„A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium határozottan cáfolja a http://civilhetes.net/belfold/ime-a-lista-meg-egyszer linken elérhető írásukban foglalt valótlan állítást, Seszták Miklós nem érintett a beutazási tilalomban.

Seszták Miklós nevét lehúztuk a vonatkozó cikkből.”  – áll a közleményükben.

Az jól látszik, hogy a téma rengeteg embert érdekel, (nem véletlenül), éppen ezért reméljük, hogy a hatóságok minél előbb tisztázzák az ügyet, és – ha valóban van alapja a korrupciós vádaknak, akkor megteszik a szükséges lépéseket, és ezzel párhuzamosan felfedik az igazságot.

Bízunk benne, hogy ez az ügy, – annyi sok más üggyel együtt (például olaj-ügyek) nem kerül a titkosított dokumentumok közé. NCK

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM