A BANKÁROK MEGINT ÖSSZERÖFFENTEK MEGBESZÉLNI HOGYAN FOSZTOGASSÁK TOVÁBB A NÉPET

A BANKÁROK MEGINT ÖSSZERÖFFENTEK MEGBESZÉLNI HOGYAN FOSZTOGASSÁK TOVÁBB A NÉPET.

A BANKÁROK MEGINT ÖSSZERÖFFENTEK MEGBESZÉLNI HOGYAN FOSZTOGASSÁK TOVÁBB A NÉPET


[good_old_share]

Póka László – 2016. október 6-án a bankárok újból összeültek megbeszélni, hogy hogyan fosztogassák tovább a népet, hogyan zsarolják az amúgy is elkurvult politikusokat, hogyan befolyásolják az igazságszolgáltatást.

 

Ki másnak jutott volna eszébe valami kis mókát véghez vinni, mint a rettegett Sárgapólósoknak.

Úgy gondoltuk, hogy ismét megjelenünk, mint ahogyan tettük ezt korábban.
Az előző konferencián, 2016. május 12-én történő nagysikerű felszólalás itt tekinthető meg:
Ezúttal úgy gondoltuk, hogy előre bejelentjük az érkezésünket.

Felszólalási ajánlatunkat elutasították. Mi ennek ellenére jeleztük, hogy ott leszünk.
Ilyen előzmények után nem csoda, hogy hatalmas készültséggel vártak minket.
A Sofitel Hotel minden ajtajában – jobban, vagy kevésbé felkészült – biztonsági őrök vártak minket. Legfeljebb erőszakos módon (személy elleni erőszakkal) jutottunk volna be.
Ehhez csütörtökön nem volt kedvünk.
 
Ami sokkal meglepőbb volt, a hatalmas rendőri készültség a környező utcákban.

További képek, és bejegyzések a rendőrségi készültségről itt nézhető. ŐSZINTÉN! AZÉRT NEM SEMMI EKKORA RENDŐRI ERŐT MEGMOZDÍTANI.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Amíg ott voltunk a hotelnél, mindenkit csak ellenőrzés után engedtek be a hotelbe. Később ez már nem így volt. Távozásunk után pár perccel Braczkó Zsuzsi már háborítatlanul ücsörgött a bőrkanapékon.
 
Nem láttuk értelmét ilyen körülmények között a hidegben maradni. Keresünk más módját annak, hogy kinyilvánítsuk a véleményünket a kifosztással kapcsolatban pont azoknak, akik még megbánást tanúsítva kártalaníthatják a károsultakat.
 
Ilyen a pl. a Patkány GO játék, amikor a kifosztók, és az őket kiszolgáló politikusok házánál nyilvánítunk véleményt. Ez nagyon nem tetszik nekik. Küzdenek is ellene. Ez mutatja, hogy jó úton járunk. HA eredményt akarunk elérni, olyant kell tenni, ami nem tetszik a hatalomnak.
 
Ilyen hatékony eszköz az is, amikor bankokban nyilvánítunk véleményt.
Ezzel folytattuk a napot.
Benéztünk a Mamut bevásárlóközpontban a raffinált bankba. 
Előbb csak nem örültek nekünk. Aztán nem akartak kiszolgálni. Később rendőri segítséget kértek.

Ezt követően bezárták a fiókot, majd meglepődtek, hogy igazoltatják őket. Miután mindenki kijött a bankból, lekapcsolták a villanyokat, és elbújtak a hátsó irodákban.
 
A kamatemelő és hitvány banknál már be sem kellett mennünk ahhoz, hogy bezárják. Elég volt, hogy néhányan az ajtaja elé álltak táblákkal.

Ezt követően elkísértük a Varsányi Irén utcába Golcs Marikát és Ferdinándot.
Ott ők a banif ellen védték magukat mesteri módon ügyvéd nélkül. Nem csak védték, hanem ellentámadásba is kezdtek. Ellenkérelmükben a teljes túlfizetést követelik vissza. Nagyon ügyesek.

A tárgyalásról szintén Imre albumában találhatók további képek!

Este mozgalmi találkozóval zártuk a napot Györgyikénél:
Lehet utánunk csinálni!

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM