A “devizahiteles vérbírókat” listázni fogják

A "devizahiteles vérbírókat" listázni fogják

A "devizahiteles vérbírókat" listázni fogják


NCK gondolat az ügyvéd úr bejegyzése után!

Az alábbi bejegyzés dr.Szabó László kártérítési ügyvéd közösségi oldalán látott napvilágot.Az ellenzék azt tervezi, hogy létrehoz egy listát amelyen azok a bírák fognak szerepelni akik "vérbíráknak" minősülnek, és a magyar valamint az uniós ítéletekkel szemben ítélkeznek felsőbb utasításra.

loading...

Minderre létrehozzák a verbiro.hu oldalt.

Ennyi a hír.

Azt már csak én teszem hozzá ,hogy az a bíró aki a lelkiismerete, a jogszabályok és a szakmai szabályok szerint jár el az bármely kormány alatt felemelt fejjel járhat.

Az a bíró pedig kihúzhatja magát aki a sötét szobákban, ismeretlen összetételű konzultációs testületek által meghozott kúriai jogegységi határozatok ellen mer dönteni és ezt meg is indokolja.

Az idő őt fogja igazolni mert "az embernek csak egyfajta rangja van: a jelleme ( Márai Sándor).

loading...

Az az ügyvéd pedig aki abban segít a devizahitelben vergődő embereknek ,hogy megtarthassák méltóságukat egy ilyen életellenes és egészségükre káros időszakban , az az igazi ügyvéd mert nem csak jogi képviseletet nyújt de életet és sorsot is ment.

Mindenkinek jó egészséget kívánok! dr.Szabó László.

NCK: tisztában vagyunk azzal, hogy a történelem ismerői azzal nyugtatják magukat, hogy az „izmusok” és a különböző politikai rendszerek kiszolgálói szinte mindig megúszták.

Tehát – úgy ítélik meg, hogy alappal gondolhatják úgy, hogy ez alól a jelenlegi politikai és gazdasági rendszer kiszolgálói sem lehetnek kivételek. Éppen ezért eljött az idő, hogy ezen változtassunk.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Pártok, rendszerek jönnek, mennek, de mi, emberek maradunk.

A vérbírák által a Magyar családok kárára elkövetett cselekményeknek rendkívül súlyos következményei vannak, az okozott károk megtéríthetetlenek és visszafordíthatatlanok. Eljött az idő, hogy biztosítsuk annak a lehetőségét, hogy belátható időn belül a vérbírák is vállalják tetteik, döntéseik következményét!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BÚCSÚT MONDHATUNK A BANKOKNAK! ITT A JÖVŐ PÉNZE! DE A MAGYAROK NEM KAPJÁK MEG!
BÚCSÚT MONDHATUNK A BANKOKNAK! ITT A JÖVŐ PÉNZE! DE A MAGYAROK NEM KAPJÁK MEG!

BÚCSÚT MONDHATUNK A BANKOKNAK! ITT A JÖVŐ PÉNZE! DE A MAGYAROK NEM KAPJÁK MEG! A JÖVŐ PÉNZE De a Magyarok...

Sokat javult a devizahitelesek helyzete
Sokat javult a devizahitelesek helyzete

Sokat javult a devizahitelesek helyzete Nagy szerencséje a devizahiteles társadalomnak, hogy az Európai Unió bírósága a devizakárosultak mellé állt. Érdemes...

Close