ÚJABB DEMONSTRÁCIÓRA KÉSZÜLNEK A DEVIZAKÁROSULTAK

ÚJABB DEMONSTRÁCIÓRA KÉSZÜLNEK A DEVIZAKÁROSULTAK.

ÚJABB DEMONSTRÁCIÓRA KÉSZÜLNEK A DEVIZAKÁROSULTAK

Kártérítést követel a devizahiteleseknek a Nem adom a házamat mozgalom.

[cn-social-icon]

Vezetőjük, Póka László a Lánchíd Rádiónak azt mondta: amíg a helyzet nem rendeződik, le kell állítani a végrehajtásokat. Petíciót adtak át az Igazságügyi Minisztériumnak, mert szerintük a kormány csak a bankokkal tárgyal, pedig azok kifosztották az országot. A Nem adom a házamat mozgalom három hét múlva újabb, útlezáró demonstrációt tart.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Beszédes a csend…

Több károsultnak is feltűnt, hogy miután maguk a bankok az elszámolás során hiteles adatokat szolgáltattak az éveken át tartó, általuk elkövetett csalásokról, most a „devizások” korábbi érdekvédői (elsősorban ügyvédek) mégis csendben vannak. Sem a kártérítéseket, sem pedig a csalás miatti feljelentéseket nem szorgalmazzák, inkább hallgatnak. Mi lehet ennek az oka?

[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM