A bank már nem is indíthat végrehajtást mert az elévült

A bank már nem is indíthat végrehajtást mert az elévült!

A bank már nem is indíthat végrehajtást mert az elévült!

Dokumentumok az oldal alján!

Dr.Szabó V. László ügyvéd – Azokban az ügyekben ahol  felmondta a bank a szerződést de a felmondástól számított 5 éven belül nem indította meg a végrehajtást (például azért mert az adós érvénytelenség megállapítása miatt pert indított) már nem is indíthat végrehajtást mert elévült.

Aki pedig sikerrel fel tudta függeszteni a pert a C-932/19 sz. uniós ügy befejezéséig annak jó esélye van arra, hogy nem kell se devizaárfolyammal, se 20%-os büntetőkamattal számolnia, hanem annyi jár vissza forintalapon amennyi még a tartozásból fennáll.
A mi saját ügyünkben is ez a helyzet. Dr.Szabó V. László ügyvéd.

loading…


loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM