A BANK A KÖVETELÉSE NAGY RÉSZÉT ELENGEDI – EGYEZSÉG A BANKKAL.

A BANK A KÖVETELÉSE NAGY RÉSZÉT ELENGEDI - EGYEZSÉG A BANKKAL.

A BANK A KÖVETELÉSE NAGY RÉSZÉT ELENGEDI – EGYEZSÉG A BANKKAL.

[good_old_share]


László Szabó (Kártérítési ügyvéd) Javaslat pereskedő devizahiteleseknek:

 

A pert a lehető legtovább kell elhúzni, hivatkozni kell az árfolyamkockázat adósra hárítás tisztességtelenségére,kérni kell a per felfüggesztését az Európai Bíróság döntéséig a C51/17-es ügyben.Közben pedig meg kell egyezni a bankkal. Minél kilátástalanabb a helyzet a bank számára annál alacsonyabb összeggel kienged.

OTP Faktoringnál a követelés 1/3-áért jött ajánlat az adósnak. László Szabó (Kártérítési ügyvéd).

Az ügyvéd úr gondolataihoz néhány jogos hozzászólás is érkezett:

 

– Miért zárják ki az adóst az "engedményezettek" köréből?
Ha nem lenne "üzleti titok", akkor a bank engedményezetti átlag % lenne egy reális tárgyalási alap, amelyet természetesen befolyásolnának a konkrét körülmények.

– ha annyiért odaadná amennyért a követeléskezelőnek 20-30%-ért, mindenki jól járna…–  Ez akkor is így van ha nem pereskedsz és nem költesz ügyvédre! 33m-ból 18al engedett ki. 17et vettem fel, kb 3at fizettem vissza.

KILAKOLTATÁSOK: szerinted a kormány beavatkozik, és törvénnyel megakadályozza a kilakoltatásokat?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM