“DEVIZAHITEL”-BÍRÓ ICA: TÚL SOK MÁR AZ ÖNGYILKOS!

"DEVIZAHITEL"-BÍRÓ ICA: TÚL SOK MÁR AZ ÖNGYILKOS!

"DEVIZAHITEL"-BÍRÓ ICA: TÚL SOK MÁR AZ ÖNGYILKOS!

[good_old_share]


CSAK NEKÜNK kell összefogni és az egész világot megváltoztathatjuk…

 

Bíró Ica: Összefogás, összefogás, összefogás!

Azt kérdezte valaki, hogy kivel fogjunk össze?

Válaszom:



Bárkivel, aki tiszteli mások életét is!  Az összes devizás csoport, egységesen egyirányba, együtt menjen ki az utcára, hogy jogos követeléseinek érvényt szerezzen!

Minden károsult magyar… a meglopott nyugdíjpénztárasok, a Qvestorosok, a tanárok a tanulók a betegek az egészségügyi dolgozók a kis fizetésűek és azok ,akik sokallják a rezsi költségeket és a magas adókat. Azok a közalkalmazottak, akiknek beígérték a választások utáni leépítést… !

Akiknek elegük van abból, hogy rabszolga sorban élnek a jogtalanul kilakoltatottak, és azok, akikre vár a kilakoltatás!

Minden becsapott!



Minden becsapott, akik nem akarják, hogy ellopja a kormány az ország vagyonát, földjeinket, otthonainkat és az emberek életét tönkre tegyék! Szóval mindenki , aki az élni és élni hagyni elvei szerint szeretne a továbbiakban élni!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Aki nem akar tovább félni a saját hazájában, aki külföldről vissza szeretne jönni és munkájával a magyar nemzeti értékeket szeretné gyarapítani és igenis boldogan szeretne élni itt és most a családjával!

Mindenki, akinek elege van a tolvaj, hazug kormányzásból!  Aki szeretné azt, hogy a nemzet elárulói a diktatórikus állami gépezet tűnjön el és a becstelen, hazug, más kárából gazdagodó élősködők kapják meg végre a kiérdemelt büntetésüket.

CSAK NEKÜNK kell összefogni és az egész világot megváltoztathatjuk.

[emailpetition id=”1″]



[signaturelist id=”1″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM