A BANKÁROK FEJVESZTVE MENEKÜLNÉNEK AZ ORSZÁGBÓL.

A BANKÁROK FEJVESZTVE MENEKÜLNÉNEK AZ ORSZÁGBÓL.

A BANKÁROK FEJVESZTVE MENEKÜLNÉNEK AZ ORSZÁGBÓL.

[good_old_share]


Vezér-Szörényi László – Cikkemet István Szita barátom lényegre törő idézetével kezdem:




"… nem Póka László -ék miatt gyenge a nép, hanem a gyengék és visszahúzódók miatt. Azok miatt, akik meghunyászkodnak, fizetik a törlesztő részleteiket, azok miatt, akik együttműködnek a bankárokkal és politikusokkal és a hatóságaikkal.

Azok miatt, akik a bizonyítottan ellenség által meghozott törvényeket be akarják tartani jó fiút játszva, közben az élet pusztítók akaratát cselekszik a többség kárára.

Ha a többség azt tenné, amit Pókáék tesznek, akkor a bankárok és a "termékeik" fejvesztve menekülnének az országunkból.

A gyávák miatt tart ott az országunk, ahol tart. Pókáék bátorságból pozitív példát mutatnak. Pókáék cselekszenek elmélet gyártás helyett. Lehet pozitívabb, célra vezetőbbnek tűnő cselekvés példát bemutatni! Lehurrogás helyett. Aki pókáékat lehurrogja, arról azt gondolom, hogy az idegenek érdekeit védi, azaz nemzet ellenes.

Pókáék tettei vészjelzőként is felfoghatók, hogy "emberek tolvajok, uzsorások, és bizonyítottan hazugok kezelik a pénzeiteket, és adnak nektek hiteleket egészséges pénzellátás helyett, amit a politika megtapsol, és a törvény és igazságszolgáltatásnak hazudott koncepciós perek által is véd és óv, a mi védelmünk helyett!".

Ha a többség őszinte lenne, és kinyitná a száját, akkor a tömegek ordítanának, hogy elég volt.

 

A gyáva népnek nincs hazája, és sok gyávának már saját háza, lakása sincs. Ha így folytatjátok, akkor a többség fog fedél nélkül maradni és elmenekülni a saját országából."

Eddig az idézet.

Magyarországon ma pénzügyi, gazdasági értelembe véve fasiszta rémuralom van. Részei a teljes pénzügyi, adóügyi felépítmény, beleértve a NAV-ot, a bíróságokat, a behajtókat, a bankokat, az MNB-t, a maffia kormányt és a mögöttük álló politikai elitet (valójában bűnözőket).

Hogy hogyan jutott ide Magyarország? A fent idézett hozzászólás elég nyilvánvaló képet vetít fel az okokról. Igen, az emberek tömege felelős a kialakult helyzetért, akik hagyták, hogy idáig fajuljanak a dolgok. A nemtörődömség, a gyávaság, az önzés és a rosszindulat megszülték a gyümölcseiket: a magyar nép hozzáállásával megalapozta a saját modern kori gazdasági katasztrófáját.

A kiút kizárólag az összefogásban keresendő. De addig, amíg a fejekben sötétség uralkodik, esély sincs erre.

Példát vehetnénk más népektől, akik mindig minden körülmények között összetartanak. Németeknél, svájciaknál, de még a románoknál sem képzelhető el ilyen mértékű népnyúzás. Mert nem tűrnék.

Kezdetnek nem lenne rossz pl. itt a facebook-on a züllesztőket, trollokat kicsinálni. Aki az összefogás kollektív tudatát aljas hozzászólásaival mérgezni meri, azt közösítsük ki, annak ne legyen esélye többé a károkozásra.

Le kell tiltani, durva esetekben jelenteni kell őket a fb-on, vagy akár a rendőrségen. Ebben legalább partner a yard.

Vezér-Szörényi László – Végül egy Ákos videóval zárom cikkemet:




Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM