ÚJABB DEVIZAHITELES VITANAP ÉS JAVASLATCSOMAG A PARLAMENTBEN.

ÚJABB DEVIZAHITELES VITANAP ÉS JAVASLATCSOMAG A PARLAMENTBEN.

ÚJABB DEVIZAHITELES VITANAP ÉS JAVASLATCSOMAG A PARLAMENTBEN.

[good_old_share]


Vitanapot kezdeményez és javaslatcsomagot is benyújt az LMP a "deviza"-károsultak érdekében a parlamentnek, mert mint mondják „a devizahitelesek problémája koránt sincs megoldva”. Videó alább!



Azt hisszük, hogy ezzel minden károsult egyetért, de az nagy kérdés, hogy a hatalmas társadalmi problémát megoldani képes FIDESZ-KDNP erre a vitára, és a javaslatcsomagra mennyire lesz nyitott.

Egyértelmű, hogy megfelelő akarattal a kormánypártok azok, akik ezt a problémát egyetlen törvénnyel véglegesen és tisztességesen rendezhetnék….csak, hát eddig erre nem voltak hajlandóak.

 

Parlamenti vitanapot kezdeményez az LMP és a Párbeszéd a probléma megoldása érdekében.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje a párt zalaegerszegi kétnapos évadnyitó frakció- és elnökségi ülésének szünetében ismertette: a vitanapon egy javaslatcsomagot is bemutatnának a devizakárosultak helyzetének megoldására.

A nagy szembesítés…vajon erről az ülésről is távol marad a FIDESZ-KDNP frakció, mint a múlt alkalommal?




[poll id=”7″]

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/




Hadházy Ákos társelnök szerint a vitanapon szembesíteni kívánják a kormányt azzal, hogy a devizahitelesek helyzete továbbra is megoldatlan problémát jelent.

„Szembesíthetjük őket azzal a ténnyel, hogy a devizahitelesek problémája koránt sincs megoldva, hiába próbálják ezt hazudni gyakorlatilag mindennap. A másik fontos cél, hogy reményt adjunk a devizahiteleseknek, hogy most már csak körülbelül nyolc hónap van hátra a választásig. Reményt adjunk azért, hogy láthassák, meglesznek azok a tervek, amelyeket a választás után azonnal meg tudunk valósítani, és segíteni tudunk ezeknek a rendkívül kiszolgáltatott embereknek”  -mondta az LMP társelnöke.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM