A DEVIZÁS VÁLTOZÁS ELKEZDŐDÖTT.

A DEVIZÁS VÁLTOZÁS ELKEZDŐDÖTT.

A DEVIZÁS VÁLTOZÁS ELKEZDŐDÖTT.

[good_old_share]


Békés László – Disz isz dő bigining ov ö bjuuutiful fendsip

„mert akinek van füle a hallásra, hallja, akinek van szeme a látásra, az látja e jeleket.”



Az láttam, hogy a Balogh Béla parlament előtti megmozdulásán részt vettek a Radikális Bankellenes csoporttól, a Nem adom a Házam Mozgalomtól, a Hiteles Mozgalomtól, a Keceliektől és még érkeztek és támogatásukról biztosították őket mások is.

Hallottam, hogy Soltész Úr – bár meghívott vendég volt – igen bőkezűen áldozott saját kontójára, a rendezvény költségeit illetően.

De azt is hallottam, hogy sokan áldoztak – előrendeléssel – arra, hogy Szabó Józsi képviselőknek szóló kiadványa megszülessen, vagy, hogy mások pedig elromlott fényképezőgép javítására adtak önjelölt stúdiónak, vagy Póka Laciék külső HDD-jének javításáról hallhat az ember, ha valaki kinyitja, ha hegyezi fülét.




Úgy tudom, sokan megmozdultak a hírre, amikor Kásler Árpád szájához emelte a kürtöt.

Aki figyel, láthatja, hogy a szegedi demonstrálók Soltész Sándor és Járvás Éva gondolatmenetét követik, és senki nem kéri ki magának, hogy „ő volt itt előbb”.

Aki figyel, láthatja, hogy Falus Zsolték tüntetésére egy emberként megmozdultak más szervezetek (szegediek, Questor-osok stb.), de aki figyel azt is észreveheti, országos megmozdulássá növi ki magát az 1000 banki plakát napja, vagy, hogy számtalan ember készül a Parlament elé még akkor is, hogy sejtik (tudják), akik eldönthetik a kilakoltatások megállítását előre jelezték, nem fognak elmenni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Arról is láthat videót az ember, hogy Szabó Józsi sárga pólóban politikus háza előtt beszélget Póka Lacival, mert tudja, Laci ezt tartja fair dolognak és eközben olyan témákról tudnak egymás mellett beszélgetni, amelyről – meglehet – másként gondolkodnak. Azonban rájöttek, mindannyiunk szekere ugyanarra tart.




Egyre többen tesznek azért, amiről legtöbben eddig csak beszéltek. Kérlek, vegyétek észre, mi történik.

 

Szeretném, ha észrevennétek, amit én látok.

Szeretném, ha éreznétek, amit én érzek. – Békés László.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM