ÍGY JÁRTAK A KÖZJEGYZŐK! A BANKOK RÁJUK KENIK A FELELŐSSÉGET!

ÍGY JÁRTAK A KÖZJEGYZŐK! A BANKOK RÁJUK KENIK A FELELŐSSÉGET!

ÍGY JÁRTAK A KÖZJEGYZŐK! A BANKOK RÁJUK KENIK A FELELŐSSÉGET!

[good_old_share]


Rudolf Golyó – A hamisított okiratok fogalma.

 

A hamisított okirat olyan dokumentum, amelynek valóságtartalmát módosították. Ez azt jelenti, hogy az okirat nincs összhangban a valósággal. A módosítás lehet fizikai vagy tartalmi. Például az igénybe vett szolgáltatások hamis leírása.



A deviza kölcsönszerződéses jogügyletekben az országidegen deviza, csak egy számítással kialakított tétel. Ellenben az okiratok a jelzálogra vonatkozóan a földhivatali bejegyzésben pénznemben kifejezett tartozásként jelölőlik meg az idegen devizát . Csak, hogy átszámítással nem keletkezik idegen deviza mint pénznem, így annak a hitelezőkkel szerződő ügyfeleik felé felszámolható árfolyam kockázata sem.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tehát az okiratokban az „igénybe vett szolgáltatások hamisan vannak rögzítve.” Ez pedig a közjegyzők felelőssége.

És még valami:



Ez vár rátok közjegyzők!

A bank úgy védekezik, hogy egyből a közjegyzőre keni a felelősséget – Rudolf Golyó.

[poll id=”10″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM