NA KÉREM! A DEVIZAKÁROSULTAK ÁTVERÉSÉRE ITT A VÉGLEGES BIZONYÍTÉK. OSZD MEG!

NA KÉREM! A DEVIZAKÁROSULTAK ÁTVERÉSÉRE ITT A VÉGLEGES BIZONYÍTÉK. OSZD MEG!

NA KÉREM! A DEVIZAKÁROSULTAK ÁTVERÉSÉRE ITT A VÉGLEGES BIZONYÍTÉK. OSZD MEG!

[good_old_share]

Ezek után már tényleg nincs miről beszélni! FIGYELEM! Fontos linkek az oldal alján!




Mintha kölcsön. – Járvás Éva

"A devizában meghatározott és nyilvántartott hitelösszeg folyósítása és törlesztése általában forintban történik. Folyósításkor a hitelintézetek jellemzően devizavételi árfolyamot alkalmazna, hiszen a jóváhagyott hitelösszegnek megfelelő devizát – forint fizetés ellenében – megvásárolják a hitelfelvevőtől. A törlesztőrészletek megfizetésekor a devizaeladási árfolyamon az esedékes törlesztéshez szükséges összegben devizát adnak el az adósnak.

1. MEGVÁSÁROLJÁK A HITELFELVEVŐTŐL

2. ADNAK EL AZ ADÓSNAK

2013.03.13. PSZÁF

Nos? Akkor devizakereskedés vagy devizakereskedés?

 

Bank előre kifizeti a megvásárolt devizát. Ügyfél törlesztéskor vesz a banktól annyi devizát amennyivel a részletet teljesíteni tudja. + még annyit, hogy erre még a kamatot is ki tudja fizetni devizában, mintha kölcsön lett volna. – Járvás Éva

Ez bizony devizakereskedés a javából! Kérdés: Te tudtál erről? A bank tájékoztatott arról, hogy valójában a szerződés aláírásával az ingatlanod fedezetével Te egy hosszú távú devizakereskedési tranzakcióban veszel részt?

(A cikk a fotó után folytatódik!)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/




Ha megkaptad volna ezt az alapvető információt, akkor aláírtad volna a Téged és a családodat is kilátástalan helyzetbe sodró szerződést?

Te elhiszed azt a sületlenséget, hogy a jogalkotók (parlamentben ücsörgő, semmittevő, és a bankok által irányított politikusok) az egészről nem tudnak semmit???

Mi kell még ahhoz, hogy a parlament végre ne a külföldi érdekeltségű bankokat, hanem az átvert Magyar károsultakat képviselje?

Szeretnénk tájékoztatni az átvert „deviza”-károsultakat, valamint az olvasóinkat, hogy a 2004-ben íródott "PSZÁF: kockázatosak a devizahitelek" című cikk ide kattintva (még) elérhető.

Várható az, hogy ezt a cikket is törlik, csak úgy, mint a korábbi, szintén fontos bizonyítékot tartalmazó, árfolyamkockázattal kapcsolatos Origó cikket is törölték. Viszont a bizonyítékok, az Origó oldaláról készített fotóval együtt nálunk még megtalálható! Azt ide kattintva tudod megnézni!

Tanulmányozzátok, és használjátok!




Valamint: szintén tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM