2022 Hatalmas botrány a “deviza”-hitelek körül! VIDEÓ!

Dr. Szepesházi Péter, botrány, Nemzeti Civil Kontroll, 2022 Hatalmas botrány a "deviza"-hitelek körül! VIDEÓ!

Az átvert "adósok" reménykedhetnek! Lehet, hogy 2022-ben elindul végre a hatalmas változás a hazai "devizahitelnek" nevezett korábbi bírósági perekkel és gyakorlatokkal kapcsolatban.

Megérkezett a Luxemburgi EU Bíróság friss ítélete a C-80,82/21 egyesitett ügyekekkel kapcsolatban.

Dr. Szepesházi Péter, és számos más jogász, ügyvéd is úgy ítéli meg, hogy az ítéletből az jól látható, hogy mivel a vételi és az eladási árfolyam az árfolyamkikötés része, ezért a kettő különbözete, azaz az árfolyamrés ha semmis, akkor nincs árfolyamkikötés a szerződésben, tehát nincs árfolyamkockázat.Érvényessé nyilvánitással sincs !

Dr. Szepesházi Péter videó bejegyzésben elemzi a Luxemburgi EU Bíróság által hozott rfiss ítéleteket a C-80,82/21 egyesitett ügyekekkel kapcsolatban. FIGYELEM! HAMAROSAN MÁS JOGÁSZOKTÓL, ÜGYVÉDEKTŐL SZÁRMAZÓ GONDOLATOKAT IS KÖZZÉTESZÜNK AZ OLDALON!:

Videó I.rész – Szepesházi Péter (+ 2 rész a videó alatt!)

 
Szepesházi Péter – Videó 2.rész

 
Videó 3. rész – Szepesházi Péter

 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM