Kilakoltatás-az értékbecslő elhagyta a helyszínt, mert mocsokságnak találja

Dr. Fiszter Zsuzsanna, Nemzeti Civil Kontroll, Kilakoltatás-az értékbecslő elhagyta a helyszínt, mert mocsokságnak találja

Kilakoltatás-az értékbecslő elhagyta a helyszínt, mert mocsokságnak találja

Dr. Fiszter Zsuzsanna-Kilakoltatás Terpesen
Nyílván devizahitel miatt. Az összefogás és az emberség már a kezdés előtt megjelent.

11 órára volt kirendelve egy értékbecslő, de mikor megtudta, hogy devizahitel miatt lett elárverezve az ingatlan, elhagyta a helyszínt, mert mocsokságnak találja.

Völner vagyona zár alatt, követeljük az érintett végrehajtók vagyonának zár alá vételét is! 
Völner Pál és családja vagyona zár alá került.

Bankszámlákat, részvényeket, ingatlanokat, autókat és céges üzletrészt is zár alá vett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala a korrupcióval meggyanúsított Völner Pál volt államtitkárnál és családjánál.

A Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy a kormány hozzon létre egy olyan külön szervet, amely feltárja az esetleges jogsértéseket, amelyeket a bűnszövetségben működő végrehajtó maffia tagjai elkövettek! Ezenkívűl:
Vizsgálja meg, hogy az újonnan kinevezett végrehajtóknak honnan volt adott esetben majd 300 millió Ft-ja illetékességi terület vásárlásra, ezt tegye egy teljes körű vagyonvizsgálattal a kérdéses esetekben! Dr. Fiszter Zsuzsanna

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM